Opskriften giver til: 16 stykker kage
Ingredienser
- 250 g jordbær og hindbær
- 150 g blødt smør
- 150 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 1 spsk. bagepulver
- 1 spsk. vaniljesukker
- 150 g marcipan
Sådan gør du
- Skyl, nip og rens bærrene. Læg bærrene til afdrypning i et dørslag.
- Pisk smør og sukker hvidt med en elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel med bagepulver og vaniljesukker, og rør det så i dejen.
- Riv marcipanen på et rivejern, og vend den ligeledes i dejen.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Fordel dejen i en form på cirka 20 x 25 cm foret med bagepapir. Læg bærrene ned i dejen, og bag kagen i midten af ovnen i cirka 20 minutter.
- Afkøl kagen, og drys den så med et tyndt lag sigtet flormelis.
Tip!
Kagen kan sagtes laves med andre bær. Lav den eksempelvis med stikkelsbær, rabarber og/eller brombær.