jamie Oliver
Uhm, mango med pistacie og chokolade er for hele familien.© Paul Stuart og David Loftus

Jamie Olivers nye sommerdessert

Mango, pistacie, chokolade, kardemomme og mynte. Jamie Oliver serverer en ny dessertopskrift, der vil gøre lykke i enhver dessertbuffet. Hvis du serverer grillmad eller en krydret asiatisk middag, er denne dessert en perfekt afslutning.

16. maj 2022 af Jamie Oliver

MANGO-FRO-YO MED MYNTE PISTACIESTØV & CHOKOLADE

50 g usaltede, afskallede pistacienødder 3 grønne kardemommekapsler
500 g frosne mangostykker
1 kvist mynte
3 spsk yoghurt naturel
saften af 1⁄2 lime
spåner af 70% mørk chokolade

Sådan gør du:

1. Lav desserten lige før serveringen.

2. Blend de usaltede, afskallede pistacienødder til et fint støv, og bred det ud på en tallerken.

 3. Knus kardemommekapslerne i en morter, og fjern frøskallerne, stød derefter frøene fint, og kom dem i foodprocessoren sammen med mangostykkerne og bladene af 1 kvist mynte. Blend godt. Tilsæt yoghurten og saften af 1⁄2 lime, mens maskinen stadig kører.

4. Tag massen op, mens den stadig er frossen og kan formes i portioner, vend forsigtigt store skefulde i pistaciestøvet, og servér dem straks. Slut af med spåner af chokolade ud over. 

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 7. april, 2022.

Du vil (garanteret) også kunne lide