Den ultimative brunch

Saml familien og vennerne omkring bordet til et brag af en brunch - opskriften får du her!

2. oktober 2015 af Lone Kjær

Med lidt planlægning og nemme opskrifter kræver det ikke det store at invitere til brunch. Magasinet Livs madredaktør, Lone Kjær, giver dig opskriften på æggekage med porre. gedeost og kartofler, som du kan servere på dit brunch-bord.

“Efterhånden som det nordiske køkken er blevet mere og mere populært, har min brunch udviklet sig til at smage mere af Norden. I dag står der skyr eller god dansk yoghurt på menuen, og de obligatoriske pandekager med sirup har jeg for længst erstattet med hjemmebagt wienerbrød. Selv om det lyder omfattende, skal der ikke mere til at forny din brunch, end at du tænker lokalt og vælger sæsonens råvarer. Det giver et frisk, nordisk pust, samtidig med at det giver god mening smagsmæssigt."

Følg opskrifterne på skyr med æblekompot i rosmarinhonning og ristede mandler, ølandsboller, mini-chokoladeboller og -tebirkes, som du får nedenfor, og glæd dig til en appetitlig formiddag med en smag af Norden.

Ølandsboller

Lækre boller med ølandshvede, som giver en fantastisk smag og sødme.

Æggekage med porrer, gedeost og kartofler

Byt de klassiske scrambled eggs ud med denne variant, der oser af lækkerhed.

Skyr med æblekompot i rosmarinhonning og ristede mandler

Skyr har efterhånden fået fast plads på det danske morgenbord, og denne topping slår alt!

Mini-chokoladeboller og -tebirkes

Prikken over i'et på en perfeft brunch!

Du vil (garanteret) også kunne lide