Foto: Creativecommons.org

© Creativecommons.org

Den hemmelige ingrediens, som gør chokoladekagen 100 gange bedre

Vi kan godt afsløre, at det SLET ikke var hvad, vi havde regnet med – men at det virkelig får din chokoladekage til at smage endnu bedre!

19. april 2017 af Sørine Theen Nørreslet / Stylista.dk

Sådan gør du din chokoladekage endnu bedre

En kok fra USA ved navn Jasper J. Mirabile, Jr. mener, ifølge Goodhousekeeping.com, at han har fundet den hemmelige vej til chokoladekage-himlen. Og hvad er denne hemmelighed så? Det er en helt særlig ingrediens, som du skal bruge i din kage i stedet for olie. Lille hint: Det er noget, du normalt bruger i sandwiches – og ikke i søde sager!

Den hemmelige ingrediens er ...

... Mayonnaise! Jep, du læste rigtigt. Mayonnaise i chokoladekager i stedet for olie skulle eftersigende være hemmeligheden bag den perfekte kage:

"Før du rynker på næsten af denne opskrift, så vil jeg gerne have, at du prøver at forstå, hvorfor mayonnaise bliver brugt til at lave nogle af de bedste chokoladekager i verden," forklarer Jasper J. Mirabile, Jr. ifølge Goodhousekeeping.com og fortsætter med at beskrive, hvordan mayo erstatter olie i chokoladekagen. Mayonnaisen fungerer som en god kontrast til sukkeret i kagen, og forhindrer desuden kagen i at blive tør. 

Mayonnaise – den hemmelige ingrediens i opskriften på den perfekte chokoladekage

Prøv Mama Josephines berømte opskrift

Det var oprindeligt kokken, Jasper J. Mirabile, Jr.'s, bedstemor, som fandt på at bruge mayonnaise i chokoladekager, der blev serveret på familiens restaurant. Og nu kan du også prøve kræfter med den oprindelige mayo-chokoladekage-opskrift – du finder den nemlig lige her.

Ellers kan du passende smutte forbi her, og se 15 skønne chokoladedesserter, du kan lave på under 15 minutter – og måske gøre endnu bedre med en omgang mayonnaise?

Seneste

Måske er du interesseret i...