Kvinde læser bog
© iStock

Månedens bog: Til dig der elsker medrivende thrillers

Månedens bog er en spændende spionroman, der er både medrivende og til tider nervepirrende!


Caroline Rutter er Magasinet Livs boganmelder. Hun er cand. mag. i engelsk litteratur, oversætter, korrekturlæser og er altid i gang med tre bøger – mindst!

Her anmelder og anbefaler hun spionromanen Strengt Fortroligt af Karen Cleveland.

Strengt fortroligt
© Hr. Ferdinand

Handling: Viv arbejder for CIA. Hendes opgave er at finde de såkaldte ‘sovende’ russiske agenter, som udadtil lever helt almindelige amerikanske forstadsliv, men i virkeligheden spionerer for russerne. Hun er lige ved at få et gennembrud, da hun opdager sin mand i en af mapperne, og det ændrer selvsagt hendes liv totalt og sætter hende i et umuligt dilemma. For skal hun angive ham? Eller skal hun fjerne beviserne mod ham, så de kan fortsætte deres familieliv – og agere dobbeltagent for russerne? 

Magasinet Liv mener: En rigtigt spændende spionroman, skrevet så du kan sætte dig ind i Vivs dilemmaer. Enhver vil jo beskytte sin familie, men vil du også betale prisen for at destruere beviser mod din mand og blive landsforræder og måske ende i fængsel? Viv fortæller om sin fortid set i lyset af mandens hemmelighed og om den nervepirrende nutid, hvor russerne strammer grebet om hende. De øjner muligheden for at få en ny dobbeltagent i folden, men CIA-kollegaerne sender mistænksomme blikke i hendes retning, fordi hun opfører sig mærkeligt. Viv har kun sin mand at læne sig op ad, men han har jo ikke fortalt sandheden i al den tid, de har været sammen, så gør han det nu? Hvem kan hun stole på? Spændende og medrivende. 

Til dig, der … elsker spionhistorier!

Magasinet Liv giver bogen fem ud af seks stjerner.

Strengt Fortroligt, 288 sider, til 200 kr. hos Saxo.dk.


Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv nr. 6.

Måske er du interesseret i ...

Seneste