Abonnent på Magasinet Liv
Skal du være abonnent på Magasinet Liv?© Bonniershop | Magasinet Liv

Vil du have Magasinet Liv ind ad døren hver måned? Bliv abonnent i enten et halvt eller helt år

Som abonnent på Magasinet Liv får du hver måned et nyt magasin spækket med brugbare, inspirerende og ærlige fortællinger om og fra 40+ kvinder – læs mere om tilbuddet her

22. oktober 2019 af Redaktionen

Hos Magasinet Liv opdaterer, underholder og inspirerer vi kvinder på en ærlig og personlig måde. Vi giver indsigt og fordybelse, og så hylder vi livet og mulighederne. Vi deler vores historier om erfarne, seje no bullshit, modne 40+ kvinder, som har et liv i rygsækken og et liv foran sig. 

I magasinet finder du også tips og tricks inden for fysisk og mental sundhed, skønhed, mode, mad, overgangsalder, bolig, kærlighed og parforhold, rejseliv og kvindeliv – det gode liv! 

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv? 

Det synes vi selvfølgelig, at du skal, fordi alle kvinder kan have brug for råd og vejledning, brugbare historier at spejle sig i og lade sig inspirere af, og vigtigst af alt, fordi vi forholder os dybdegående og hudløst ærligt til alt, hvad det indebærer at være 40+ kvinde. 

Et abonnement på Magasinet Liv giver dig ingen hurtige mirakelkure eller artikler, der kun ridser lidt i overfladen – men i stedet solid og inspirerende viden hver måned.

Hvordan fungerer det?

Du kan enten tegne et abonnement på 6 eller 12 måneder. Du får tilsendt ét magasin med posten hver måned – og du modtager det, inden det kommer på gaden. 

Din pris: Et halvårs-abonnement koster 199 kroner, og et helårs-abonnement koster 449 kroner. 

Du har 14 dages fortrydelsesret og ingen binding. Du kan altså opsige dit abonnement når som helst. Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 69,95 kroner per nummer inklusiv levering. 

Du kan læse meget mere om abonnementerne her. 

Magasinet Liv
I Magasinet Liv finder du dybdegående og ærlige artikler og masser af inspiration. © Bonniershop | Magasinet Liv

Læs hele magasinet online i Wype

Som abonnent på Magasinet Liv har du gratis adgang til Wype app'en og Wype.dk, hvor du kan læse hele magasinet online på enten din tablet eller smartphone. 

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 39 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding!

Hvis du ikke har et printabonnement, kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner på Wype. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Seneste

Måske er du interesseret i...