Sommerpakke med vase, bog og ekstra magasin + Magasinet Liv
Pakken til din sommer! © Magasinet Liv

Vi giver dig den ultimative pakke til din sommer!

Er du klar til sommerferie, sol, hygge og afslapning? Ellers bliver du det nok, når du får fingrene i den her sommerpakke, som vi selv synes er ret genial!

30. juni 2020 af Redaktionen

Sommerferie skriger, for de fleste af os 40+ kvinder, på god læsning – gerne med benene oppe og en kølig drink ved hånden. For det er jo netop i ferien, at vi har allerbedst tid til at fordybe os. Ikke? 

Det gode læsestof får du lige nu og lige her i den sommerpakke, vi har sammensat. For selvfølgelig skal og vil du have noget godt til at forsøde din sommer! 

I sommerpakken får du

  • en Lyngby Porcelæn Curve vase
  • bogen En uskyldig familie af Kathrine Marie Guldager 
  • et ekstra magasin Sommersjov 
  • 5 numre af Magasinet Liv

Om vasen

Curve vasen er inspireret af den klassiske Lyngbyvase med riller, men har et blødere formsprog og fine kontraster i porcelænet, som gør vasen helt sin egen. Den måler 12,5 cm og har fået tilført en smuk blankglaseret krave, der passer perfekt til fine stilke og bundne blomsterbuketter.

Den nederste del af vasen er rund og har bibeholdt de karakteristiske riller, der er matte og uglaserede. Vasen er håndlavet.

Lyngby Curve vase
Curve vasen, som du får i sommerpakken, er inspireret af den klassiske Lyngbyvase.© Magasinet Liv

Om bogen

En uskyldig familie er en nuanceret og indfølt roman om børnene af 68-generationen og deres udfordringer. Skarpe skildringer af og dialoger mellem stærke kvinder og knap så stærke mænd gør, at der aldrig er et kedeligt øjeblik i denne fortælling om at vokse op og føle, man ikke rigtig hører til. Bogen er til dig, der elsker et godt familiedrama.

Din pris

Hele sommerpakken får du for kun 199 kroner + porto og ekspedition. Du sparer altså 465 kroner! 

Læs mere om tilbuddet her, og bestil senest d. 21. juli, hvis du skal nå at have en sommerpakke til din sommer.

Du vil (garanteret) også kunne lide