Magasinet Liv forsider
© iStock | Magasinet Liv

Velkommen til Magasinet Liv!

Magasinet Liv er Danmarks kvalitetsmagasin til kvinder 40+. Vi ønsker at levere et magasin, der på én gang inspirerer, overrasker og gør klogere

1. marts 2018 af Redaktionen

Intet andet magasin tør tale så ærligt og så direkte til denne gruppe kvinder. Vi tør godt vise den seneste mode på kvinder, der har passeret de 20 år. Vi tør godt tale om rynker, grå hår og den kommende overgangsalder. Og vi tør godt tage emner og tabuer op, der går ind og kradser. 

Det gør Magasinet Liv til et ærligt og personligt magasin. Vi viser seje, stærke kvinder, der har taget modige valg i livet. Og vi viser kvinder, der har været igennem personlige kriser og mareridt, men som er kommet stærkere ud på den anden side.

Vi ved, at vores læsere er kræsne og stiller store krav til det, de investerer deres tid og penge i. Derfor leverer Magasinet Liv altid gode, stærke historier, og vi sikrer os, at artiklerne har dybde. Her er ingen hurtige mirakelkure eller artikler, der kun ridser lidt i overfladen, men i stedet solid og inspirerende viden. Når vi skal forkæles, skal det jo være ordentligt!

I vores verden skal livet leves. For vi elsker at være 40+, og vi tager imod hver oplevelse og udfordring. Vi kan jo kun blive klogere. På os selv og på livet.

Velkommen til Liv!

Du vil (garanteret) også kunne lide