Magasinet Livs redaktion
Kvinderne bag Magasinet Liv: Lea, Louise, Karen, Maria og Camilla.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Redaktionen svarer: Hvor var du for 10 år siden?

Tiden spurter. Løber, skøjter, får fart bøder. Og når man så dykker ned i minderne, så fatter man jo ikke, at man har nået så meget. Derfor er det også godt i ny og næ at holde fast i den. Tiden. Kigge tilbage, evaluere, og så kigge op igen. For at se, om man stadig ser det samme? Er den samme?

30. marts 2021 af Redaktionen

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

“37 år, færdig med fertilitetsbehandlinger og favnen fuld af tvillinger på et år. Vi skulle flytte. Men først skulle jeg have min første Iphone! Åh, det var min lillle voksenpause midt i al amningen og refluxen. At sidde der og touche løs på den skærm – det var jo sci-fi!”

Lea er Magasinet Livs chefredaktør
Lea Østergaard Andersen.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Redigerende og journalist Louise Thorsted

“Jeg var mor til to under tre år og mest af alt nok bare gammel træt. Og tæt på 40. Et årti, som jo er en fest med store børn, søvn ad libitum og en ny frihed. Og som snart er ovre for mit vedkommende ...”

Louise Thorsted er journalist og redigerende på Magasinet Liv
Louise Thorsted.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Journalist Karen Greve

“Jeg arbejdede på et børneblad dengang, hvor jeg selv havde små børn, og artikler om trodsalder og vuggestuestart føltes livsvigtige. Og så var jeg tyndere, men også i væsentlig dårligere form end i dag!”

Karen Greve
Karen Greve.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Skønhedsredaktør og redigerende Maria Rothmar

“Jeg blev gift med Danmarks lækreste bankmand på min 30-års fødselsdag. Nu glæder jeg mig til at fylde 40 i juni. Og til at fejre 10-års bryllupsdag med den stadig smukke og nu lettere gråsprængte mand.”

Maria Rothmar
Maria Rothmar.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Art director Camilla Rasmussen

“For cirka 10 år siden fandt jeg endelig en motionsform, jeg gad. Jeg har ellers altid haft svært ved at få lettet bagdelen og komme af sted. Yoga var lige mig, dengang og nu – og gør mig rigtigt godt i krop og ikke mindst sind.”

Camilla er art director på Magasinet Liv
Camilla Rasmussen.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Du vil (garanteret) også kunne lide