Magasinet Livs redaktion
Kvinderne bag Magasinet Liv: Lea, Louise, Karen, Maria og Camilla.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Redaktionen svarer: Hvilket netværk har du haft særlig glæde af i 2020?

Vi har fyret op for julen i det nyeste nummer af Magasinet Liv. Så du kan dyrke din voksen-jul både med og uden gæster, og vi kan dyrke den sammen. Med masser af opskrifter og et tema om at skabe nye netværk, både i og uden for krise- og højtider. Så glædelig jul!

12. november 2020 af Redaktionen

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

“Er i det hele taget blevet mindet om netværk. At de ikke er en selvfølge hverken at have eller at få lov til at tage del i. Og særligt? Vores allerbedste hundelufter-venner, Mette og Lotte. For der var jo dage, hvor det var det, vi måtte!”

Lea Østergaard Andersen
Lea Østergaard Andersen.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Redigerende og journalist Louise Thorsted

Min nye, lille strikkeklub, hvor vi nørder strikkemetoder, modeller og garner, men også livet. Samtaler bliver ofte bedre, når ben eller hænder er i bevægelse.”

Louise Thorsted.
Louise Thorsted.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Journalist Karen Greve

“Jeg har mere savnet alle mine netværk i 2020. Tirsdagstræningsgirls, gamle kollegaer til kaffeaftaler, unidamer på efterårsrejse og den store familiefest.”

Karen Greve
Karen Greve.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Skønhedsredaktør og redigerende Maria Rothmar

“Mit kæmpe netværk skrumpede i år ind til de nære: Min mand og mine to piger. Vi fire har mere eller mindre været tvunget til at lave alting sammen. Og det er vi gode til! Kærligheden holder til og sammen på det hele.”

Maria Rothmar
Maria Rothmar.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Art director Camilla Rasmussen

“Mine tætte veninder, som jeg værdsætter højt. Vi får vendt både alvorlige og mindre seriøse problemer. Jeg har også et mindre netværk af alternative behandlere, som jeg går til. De er uundværlige, når krop og sind skal holdes i balance.”

Camilla Rasmussen.
Camilla Rasmussen.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Du vil (garanteret) også kunne lide