Kvinderne bag Magasinet Liv
Kvinderne bag Magasinet Liv: Lea, Louise, Karen, Maria og Camilla.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Redaktionen svarer: Hvilken livsstilsændring gad du godt kaste dig ud i?

Er du ikke helt der, hvor du gerne vil være? Ikke tilstrækkeligt tilpas i dit hoved eller din krop? Det er heldigvis aldrig for sent at lave en u-vending og gøre noget ved det, der ikke føles godt.

4. marts 2021 af Redaktionen

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

“At lære at lade være med at se hullerne i bolig-osten omkring mig. Jeg ser bare alt det, jeg ikke har nået, frem for alt, jeg har nået, og det gider jeg ikke. Jeg vil til at være lige så ‘wauw’ over for mig selv, som jeg er over for andre.”

Lea er Magasinet Livs chefredaktør
Lea Østergaard Andersen.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Redigerende og journalist Louise Thorsted

“Jeg er begyndt i metakognitiv terapi for en gang for alle at lære at lukke for den der monkeybrain, der synes, jeg skal bekymre mig om alt. Det føles godt at have en professionel pyt-mentor indover.”

Louise Thorsted
Louise Thorsted.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Journalist Karen Greve

“Jeg gad godt blive mere småtings-betænksom. Huske fødselsdage og give værtindegaver. Har lige været i skoven med en veninde, som havde varm te med. Det kræver ikke alverden, men det giver glæde.”

Karen Greve
Karen Greve.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Skønhedsredaktør og redigerende Maria Rothmar

“Jeg er i gang! Efter en lang og snackfyldt nedlukning har jeg lånt en romaskine, som jeg tager 600 tag på hver dag, mens jeg ser The Walking Dead. Det har allerede givet hårde lårmuskler!”

Maria Rothmar
Maria Rothmar.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Art director Camilla Rasmussen

“Jeg har lige haft kastet mig ud i en større livsstilændring, da jeg solgte min lejlighed på Østerbro i København, som jeg har boet i i 23 år. Jeg er hoppet ud i at flytte sammen med min kæreste. Lisvsstilsændringen hedder: Lykke.”

Camilla er art director på Magasinet Liv
Camilla Rasmussen.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Du vil (garanteret) også kunne lide