Magasinet Livs redaktion
Kvinderne bag Magasinet Liv: Lea, Louise, Karen, Maria og Camilla.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Redaktionen svarer: Hvad er efterhånden feset ind på din 40+ sundhedstavle?

Det nyeste nummer af Magasinet Liv er et særligt stort sundhedsnummer. Og det har fået redaktionen til at reflektere over, hvad de efterhånden selv har lært (og erkendt) om deres egen sundhed

10. september 2020 af Redaktionen

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

“At sundhed starter i hovedet. Både som i jeg skal tænke det og ville det der, før min krop på nogen som helst måde følger trop. Og jeg skal huske ikke at have for meget i det hoved. Der skal være plads til at få travlt, så jeg kan ikke have for travlt.”

Lea Østergaard Andersen
Lea Østergaard Andersen.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Redigerende og journalist Louise Thorsted

“Det, der står på en kæmpeplakat i mit fitnesscenter: Vi træner ikke for at holde os unge, men for at blive gamle! Point taken. Og det har faktisk vist sig at være den bedste motivation for mig.”

Louise Thorsted
Louise Thorsted.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Journalist Karen Greve

“Jo sjovere jeg har det, jo nemmere er det at holde vægten. Fester, gæster og ferier er fint for mig, for det er på de dovne dage, at jeg keder mig mest i munden.”

Karen Greve
Karen Greve.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Skønhedsredaktør og redigerende Maria Rothmar

“Kiloene kommer snigende på en endnu mere lumsk måde end før. På trods af sund mad og mere motion end nogensinde, breder hofterne sig. Jeg har besluttet at elske dem!”

Maria Rothmar
Maria Rothmar.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Art director Camilla Rasmussen

“At søde sager lige pludselig sidder på kroppen dagen efter! Ja, ja, jeg havde hørt det. Når du runder de 40, sker der ting og sager... Men det må jeg helt klart erkende nu: Der skal arbejdes hårdere for at forblive sund og slank.”

Camilla Rasmussen
Camilla Rasmussen.© Thomas Dahl | Morten Andersen

Du vil (garanteret) også kunne lide