Leder: I Livs - og din - tjeneste!

Chefredaktøren fortæller om livet på Liv

9. juni 2011 af Ann Qvist

Jeg så engang et program om livet på en amerikansk magasinredaktion. Der var fart på stiletterne, der blev holdt vigtige møder med modens spidser, og når redaktøren mødte på job, blev der rettet på det stramme pencilskirt og sat det store effektive smil på. Der var glamour, hierarki og take away-kaffe i mængder, der snildt kunne sætte tempoet i vejret på en mellemstor dansk virksomhed. Sådan er det også på Liv.

Ha! Den købte du selvfølgelig ikke! Nej, nu skal jeg i stedet fortælle dig, hvordan det ville have set ud, hvis du havde kigget forbi Livs redaktion den forløbne måned:

Du ville have set mig humpe af sted med ispose på skulderen ude af stand til at rette ryggen. Hvorfor? Fordi jeg skulle teste CrossFit-træning for Liv (se side 27).

Du ville have set Mai, vores redigeringshjælp, ligne en Star Trek-statist med et apparat monteret i panden, designet til at udsende stød, der skal reducere dybe rynker. Imens udsatte journalisten Isabel sine ben for en ultralydsdims, som holder hårvæksten tilbage, og jeg selv sad med munden fuld af tandskinner og skummende gele, så tænderne kunne blive blændende hvide. Alt sammen for at se, om alskens gør det selv-skønhedsudstyr overhovedet virker (få svaret på side 68).

Skønhedsredaktøren, Silke, var i øvrigt heldig, for hun skulle teste et spray tan-apparat, der viste sig at være fantastisk, så hun har været gyldenlækker det meste af tiden - og kunne sagtens kvalificere sig til at deltage i førnævnte tv-program.

Endelig ville du formentlig også være stødt ind i nogle af de kvinder, der er kommet fra hele landet for at være Liv-modeller (se de flotte billeder på side 44).

Liv og glade dage, fristes jeg til at sige. Og her kommer jeg til min pointe: Liv handler ikke om kaffe latte, pencilskirts og glatte smil. Liv handler om liv - det, vi alle lever - og de udfordringer og (u)lykkelige øjeblikke, vi oplever. Hvis vi skriver om rynke-udglatningsmaskiner, er vi nødt til at teste dem selv, og hvis vi omtaler en guddommelig mascara, kan du være sikker på, at den har været afprøvet i det virkelige liv. Når vi så også skriver til kvinder på 40+, skal alle kvinder i magasinet selvfølgelig være det. Det skal føles ægte - og det skal være ægte.

 

God læselyst med Liv!

 

Ann Qvist

Chefredaktør

 

PS: Klik også ind på facebook.com/magasinetliv og ‘synes godt’ om Liv.

Seneste

Måske er du interesseret i...