Dit nye Liv

Så er Danmarks nye magasin til kvinder +40 kommet på gaden

2. februar 2011

Liv er magasinet til dig, der ikke er født i går - men som er nået til en god mellemstation. Vi bliver ikke stående og venter på veterantoget, men hopper op på det næste lyntog. Retning: videre i livet med fuld fart og på de pladser, vi ved, vi gerne vil sidde på. Og med lidt ekstra bagage.

Med Liv får du et magasin fyldt med historier, der handler om kvinder med den bagage. Hvordan er livet nu? Hvilke muligheder har vi?

Hvis jeg skal kigge på mig selv, så ved jeg godt, hvad jeg vil ha'. Jeg vil have nærvær. Dybde. Relevans. Forkælelse. Det betyder også, at jeg bliver træt af at se ultraskinny og ultraunge modeller vise mig, hvilket lingeri jeg skal pryde min krop med. Undskyld mig, sådan har min popo ikke siddet, siden jeg hoppede rundt med studenterhue bag på en åben lastvogn et godt stykke tilbage i det forrige århundrede.

Alle modeller og almindelige mennesker, der er med i Liv, er som dig og mig: 40+. Fordi vi ønsker, at Liv skal være et ærligt magasin, som er et billede på mit og dit liv in real life.

Jeg er stolt af min alder og glad for den, fordi jeg føler mig klogere i dag end tidligere. Jeg nyder mere. Og den kærlighed, jeg mærker og giver, er dybere end tidligere. Jeg er ikke for gammel. Jeg er min alder. Heri ligger forskellen. Jeg vil leve min alder og tage en kæmpe bid af det fantastiske liv, der ligger foran mig.

Jeg tror, du vil det samme, og håber, at Liv kan blive en del af dit liv.

God læselyst!

Ann Qvist, chefredaktør

Seneste

Måske er du interesseret i...