Chefredaktøren spørger: "Er du lykkelig?"

Een ting er at føle sig glad, men hvor ofte er det lige, man føler sig rigtig lykkelig?

13. oktober 2011 af Ann Qvist

Hvor ofte er det lige, at vi føler os helt igennem lykkelige? Sådan helt ind i maven og ud i alle led, så det sitrer, og alting ser lyst ud?

Jeg synes faktisk, lykke er en sjælden følelse. Jeg føler mig glad og elsket og har al grund til at være lykkelig ... og det er jeg jo også! Det må ikke misforstås. Men for mig er lykke også noget ultimativt, som jeg stræber efter, og som jeg er så heldig at opleve i små eftertragtede glimt indimellem. Når alt ligesom går op. Følelsen af lykke bliver nemlig på en måde mere værd, når den ikke får et hverdagspræg. På samme måde som forårssolen kysses særligt velkommen efter en smuk, men isnende kold vinter.

I det seneste nummer af Liv deler Camilla Miehe-Renard sin bid af lykken med dig. Den, hun havde stræbt efter, men ubevidst bekæmpet hele livet, kom, da hun lod paraderne falde. Og virkningen var så voldsom, at lykken endte i et angstanfald.

Det er ærlig snak fra en kvinde, du kender som et smilende overskudsmenneske på tv, og jeg glæder mig på hendes vegne over, at hun både tillader sig selv at være så åben og sårbar i Liv, og at hun i dag favner lykken.

Den ærlighed er med til at give hende power som kvinde. Ikke at jeg synes, hun manglede den, men jeg kan godt selv til tider føle mig utilstrækkelig og have lyst til at gemme mig. Det er irriterende menneskeligt at tvivle på sine egne evner, og noget vi desværre er alt for gode til. Vi går glip af alt for meget ved at holde os selv tilbage - og andre går jo glip af alt det, vi har at byde på! Derfor bringer vi på side 48 denne gang en guide til at tage ordet og blive hørt. Til at finde den power frem, som vi alle besidder, hvis blot vi tør tro på det. Jeg tror, det kan bidrage til at gøre os endnu mere lykkelige.

 

God læselyst!

 

PS: Mød Liv og andre læsere på Facebook: facebook.com/magasinetliv

Seneste

Måske er du interesseret i...