Sidste chance! Vil du være Liv-model?

Der er skønne præmier, en forkælelsesdag og en modeserie i Liv i vente til de seks modeller, vi leder efter.

24. april 2012 af Redaktionen

Mode til 40+ skal vises på kvinder 40+!
Det vil vi aldrig gå på kompromis med, og vi ved, at Danmark er fyldt med smukke, fotogene kvinder. Derfor gør vi nu alvor af ordene og leder efter seks Liv-modeller, som ud over at få lækre præmier bliver model i hver deres modeserie i Liv. Er det noget for dig?

Vi søger kvinder over 40 år, som gør sig godt på billeder, og som vil være med til at bevise, at kvinder 40+ kan og vil - og nej, det er ikke for sent! Livs jury, bestående af chefredaktør Ann Qvist, moderedaktør Sarah Paaschburg samt en fotograf, vil over de kommende måneder se alle deltagernes billeder igennem og til sidst vælge seks læsere ud, som får æren og (ikke mindst) de skønne præmier.

Det får de seks Liv-modeller:

  • En dags fotooptagelse til en modeserie i Liv
  • En forkælelsesdag med Liv på hotel Bella Sky i Ørestaden:
    - makeover med hår og makeup
    - fotooptagelse til modeserie med de seks finalister
    - middag og overnatning i eget værelse på hotel - morgenmad
  • En masse lækre præmier fra Toftegaard Design, Elizabeth Arden, Imedeen og Adax

Sådan gør du:
Vi skal bruge to-tre nyere og vellignende fotos af dig - gerne både portræt og helfigur. Du kan også sagtens deltage i konkurrencen, hvis du tidligere har været model i Liv. Herudover skal du medsende disse oplysninger: navn, adresse, alder, telefonnummer, højde, tøjstørrelse, skostørrelse.
Send det hele på en mail til model@magasinetliv.dk eller via god gammeldags post til Magasinet Liv, Finsensvej 6D, 2000 Frederiksberg. Mærk kuverten: ‘Model 2012’.
Frist for tilmelding: 9. maj 2012

Seneste

Måske er du interesseret i...