Se med, når vi afholder Liv Model 2016

Se med, når vi afholder Liv Model 2016

Så er det i dag, det sker. Liv Model 2016 løber af stablen – og du er inviteret med!

3. september 2016 af Amalie Caroline Møller Bonde

Følg med på Instagram, når de fem smukke vindere af Liv Model 2016 får en dag i forkælelsens tegn. Her er de heldige vindere midtpunktet hele dagen, hvor de får lagt makeup, bliver stylet til en modeserie i Magasinet Liv og vartet op med mad og drikke – til de dejser om i den bløde hotelseng og næste morgen slår øjnene op, kigger ud på skoven og vandet og lige kaster endnu et blik på alle de fine gaver  fra:

Vores hovedsponsor på Liv Model 2016 sørger for, at vinderne er klædt på med stil. Hver vinder får Certinas elegante DS Dream-ur med en stor 38 mm urkasse, der er en perfekt kontrast til den enkle, feminine urskive og den polerede stållænke. Enten med sort skive eller sølv skive med rosa index. Værdi: 3.200 kr.

Hele opholdet finder sted på smukke Rungstedgaard, der ligger i det naturskønne Nordsjælland, klods op ad skov og hav og kun 30 minutters kørsel fra København. Vinderne får en overnatning i eget værelse, mens vi sammen skal nyde både frokost og middag.

Vores 5 vindere får lutter gode hårdage! De bliver nemlig begavet med den elegante Ghd Platinum Styler (som i øvrigt fik en Danish Beauty Award) og 100 ml Split end therapy, som plejer og lukker spaltede spidser. Værdi: 2.198 kr.

De kan fremover bekæmpe linjer og rynker med Niveas Q10 Plus Anti Wrinkle-serie, som øger hudens eget Q10-indhold og plejer og fugter effektivt. Hver vinder får hele 10 produkter til både ansigt og krop. Værdi: 1.250 kr.

Hver vinder bliver begavet med 4 måneders forbrug af Imedeen Time Perfection. Efter tolv uger med tabletterne udlignes fine linjer og rynker – og de får til 16 uger! Værdi: 1.598 kr.

Nye bukser får de også. Danske LauRie er garant for perfekt pasform, og de eksklusive Magda-bukser er ingen undtagelse. Stretch, sort, slim og fås i str. 32-52. Værdi: 799 kr.

Vi ved, hvor vigtigt det er med omega-3 og omega 6-fedtsyrer. Dem får vinderne med Eye Q-kapslerne, som er uden lugt og smag af fisk, men med alle de sunde og essentielle fiskeolier. Vinderne får et halvt års forbrug. Værdi: 1.058 kr.

Kom med backstage

Hvis du vil med i kulissen op opleve, hvordan det rent faktisk foregår, når Magasinet Livs moderedaktør styler lækre 40+ kvinder til en modeserie til magasinet, når skønhedsredaktøren lægger makeup og sætter hår, når der skal skydes forsidebilleder – så er det nu, du har chancen. Du kan nemlig komme helt tæt på, når vi hele dagen live-opdaterer fra Liv Model 2016-dagen på Magasinet Livs instagramprofil under hashtagget #LivModel2016

Så hvis du ikke allerede følger Magasinet Liv på Instagram, så kan du med finde os på @Magasinetliv.

Måske er du interesseret i ...

Seneste