Så heldige er vinderne af Liv Model 2016

Nu kan du igen melde dig og blive en af de seks Liv-modeller 2016, som vinder en forkælelsesdag, makeover, overnatning og dejlige præmier.

3. juni 2016 af Redaktionen

Lørdag den 3. september 2016 drager Magasinet Liv og vinderne af Liv Model 2016 til Rungstedgaard i Nordsjælland, hvor vinderne skal have en dag i forkælelsens tegn. Her er de fem heldige vindere midtpunktet hele dagen, hvor de får lagt makeup, bliver stylet til en modeserie i Magasinet Liv og vartet op med mad og drikke – til de dejser om i den bløde hotelseng og næste morgen slår øjnene op, kigger ud på skoven og vandet og lige kaster endnu et blik på alle de fine gaver …

Vi garanterer, at hver enkelt vinder får en dag, som vedkommende for evigt vil huske som skøn, sjov og vild. Sådan har vinderne de tidligere fire år i hvert fald beskrevet den!

Hvis du bliver en af de fem vindere, kan du se frem til en dag spækket med forkælelse og lækre gaver. Se bare med her:

Certina:
Vores hovedsponsor på Liv Model 2016 sørger for, at du er klædt på med stil. Hver vinder får Certinas elegante DS Dream-ur med en stor 38 mm urkasse, der er en perfekt kontrast til den enkle, feminine urskive og den polerede stållænke. Vælg mellem sort skive eller sølv skive med rosa index. Værdi: 3.200 kr.

Rungstedgaard:
Vi skal være på smukke Rungstedgaard, der ligger i det naturskønne Nordsjælland, klods op ad skov og hav og kun 30 minutters kørsel fra København. Du får en overnatning i eget værelse, mens vi sammen skal nyde både frokost og middag.

Ghd

Vores 5 vindere får lutter gode hårdage! De bliver nemlig begavet med den elegante ghd Platinum Styler (som i øvrigt fik en Danish Beauty Awards) og 100 ml Split end therapy, som plejer og lukker spaltede spidser. Værdi: 2.198 kr.

Nivea:
Bekæmp linjer og rynker med Niveas Q10 Plus Anti Wrinkle-serie, som øger hudens eget Q10-indhold og plejer og fugter effektivt. Hver vinder får hele 10 produkter til både ansigt og krop. Værdi: 1.250 kr.

Imedeen:
Hver vinder bliver begavet med 4 måneders forbrug af Imedeen Time Perfection. Efter 12 uger med tabletterne udlignes fine linjer og rynker – og du får til 16 uger! Værdi: 1.598 kr.

LauRie:
Nye bukser får du også. Danske LauRie er garant for perfekt pasform, og de eksklusive Magda-bukser er ingen undtagelse. Stretch, sort, slim og fås i str. 32-52. Værdi: 799 kr.

Eye Q:
Vi ved, hvor vigtigt det er med omega-3 og omega 6-fedtsyrer. Dem får du med Eye Q-kaps-lerne, som er uden lugt og smag af fisk, men med alle de sunde og essentielle fiskeolier. Vinderne får et halvt års forbrug. Værdi: 1.058 kr.

Vil du være Liv Model 2016?

Så skal du blot sende to-tre nye og vellignende fotos af dig. Mindst et portræt og et helfigur og gerne skarpe og vellignende. Plus: din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, tøjstørrelse og skostørrelse. Send det hele i en mail til model@magasinetliv.dk senest 10. juni 2016.

Magasinet Livs redaktion og vores fotograf vil over de kommende måneder se alle billeder igennem. Til sidst finder vi 20 finalister, som går videre til afstemning på vores hjemmeside. Og endelig kåres fem vindere.

Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selv om du tidligere har været læsermodel i Magasinet Liv eller har meldt dig til konkurrencen uden at vinde.


Sådan var Liv Model 2015-dagen

Måske er du interesseret i ...

Seneste