Magasinet Liv søger dig, der vil forkæles en hel dag

Vi garanterer, at det bliver en dag med helt fantastiske præmier til de fem, der bliver Liv Model 2016.

28. marts 2016 af Jane Hansen

Vi glæder os til at give de fem, der vinder Liv Model 2016, den ultimative dag i forkælelsens tegn på snukke Rungstedgaard, der ilgger i det naturskønne Nordsjælland med både skov og hav som nabo, lørdag den 3. september 2016.

Fem læsere vinder en dag med en overflod af gaver, skydning af en modeserie til Magasinet Liv inklusive hår og makeup af Magasinet Livs skønhedsredaktør og styling af Magasinet Livs moderedaktør, middag med redaktionen og selvfølgelig overnatning på eget værelse.


Sådan var Liv Model 2015-dagen
 


Vil du være Liv Model 2016?

Så skal du fremsende to-tre nye og vellignende fotos af dig. Mindst et portræt og et helfigur og gerne skarpe og vellignende. Plus: din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, tøjstørrelse og skostørrelse. Send det hele i en mail til model@magasinetliv.dk.

Magasinet Livs redaktion og vores fotograf vil over de kommende måneder se alle billeder igennem. Til sidst finder vi 20 finalister, som går videre til afstemning på vores hjemmeside. Og endelig kåres fem vindere.

Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selv om du tidligere har været læsermodel i Magasinet Liv eller har meldt dig til konkurrencen uden at vinde.

Tilmeldingsfrist: 10. juni 2016.


Sådan gik det, da vi skød forsiden med de fem vindere af Liv Model 2015 


Hvis du bliver en af de fem vindere, kan du se frem til en dag i forkælelsens tegn! Se bare med her: 

Certina:
Vores hovedsponsor på Liv Model 2016 sørger for, at du er klædt på med stil. Hver vinder får Certinas elegante DS Dream-ur med en stor 38 mm urkasse, der er en perfekt kontrast til den enkle, feminine urskive og den polerede stållænke. Vælg mellem sort skive eller sølv skive med rosa index. Værdi: 3.200 kr.

Rungstedgaard:
Vi skal være på smukke Rungstedgaard, der ligger i det naturskønne Nordsjælland, klods op ad skov og hav og kun 30 minutters kørsel fra København. Du får en overnatning i eget værelse, mens vi sammen skal nyde både frokost og middag.

Nivea:
Bekæmp linjer og rynker med Niveas Q10 Plus Anti Wrinkle-serie, som øger hudens eget Q10-indhold og plejer og fugter effektivt. Hver vinder får hele 10 produkter til både ansigt og krop. Værdi: 1.250 kr.

Imedeen:
Hver vinder bliver begavet med 4 måneders forbrug af Imedeen Time Perfection. Efter 12 uger med tabletterne udlignes fine linjer og rynker – og du får til 16 uger! Værdi: 1.598 kr.

LauRie:
Nye bukser får du også. Danske LauRie er garant for perfekt pasform, og de eksklusive Magda-bukser er ingen undtagelse. Stretch, sort, slim og fås i str. 32-52. Værdi: 799 kr.

Eye Q:
Vi ved, hvor vigtigt det er med omega-3 og omega 6-fedtsyrer. Dem får du med Eye Q-kaps-lerne, som er uden lugt og smag af fisk, men med alle de sunde og essentielle fiskeolier. Vinderne får et halvt års forbrug. Værdi: 1.058 kr.

Seneste

Måske er du interesseret i...