Hotel Kong Arthur -  del af oplevelsesdagen med Liv Model
Hotel Kong Arthur - del af oplevelsesdagen med Liv Model

Liv Model 2019 forkælelsesdagen afholdes på Hotel Kong Arthur i hjertet af København!

1. maj 2019
© Gårdhaven - Hotel Kong Arthur

Hvis du bliver en af de 5 vindere af Liv Model 2019, vinder du en forside af Magasinet Liv sammen med de andre vindere samt den vildeste forkælelsesdag.

Et rigtigt københavner hotel
Forkælelsesdagen forgår igen i år på Hotel Kong Arthur i midten af København!

Hotel Kong Arthur ligger i en lille, brolagt gyde let tilbagetrukket fra den vej, der fører rundt om Københavns gamle søer. Lige midt i Nansensgadekvarteret, tæt på Torvehallerne og tæt på Nørreport, Danmarks mest travle station. På Hotel Kong Arthur kan du få alt fra ro og varme i Københavns største spa, til bæredygtig, nordisk morgenmad og service så god, at den minder om omsorg.

Den gamle smukke bygning var engang – for 100 år siden – et lærlingehjem, og har stadig trapper med med knopper på gelænderet. Hotellet har flere skønne gårdhaver inde bagved, hvor mange gæster vælger at nyde deres morgenmad på de varme dage.

Når du åbner den tunge, originale egetræsdør, træder du indenfor i en lille fredfyldt oase, hvor der er ild i pejsen, bløde sofaer, puder i vindueskarmen, bøger i reolen og en særlig ro væk fra storbyens travlhed.

Spa inspireret af Østen

Hotel Kong Arthurs spa hedder, Ni’mat Spa. Den er flere gange blevet kåret til byens bedste. Det 850 kvadratmeter store spaområde indbyder til total afkobling og pleje af både krop og sjæl med massager, aromabade, dampbad og jacuzzi. Både behandlingerne og interiøret er inspireret af Østen, hvor det sociale samvær indgår som en naturlig del af et spabesøg.

Løb med
Søerne hvor mange københavnere får deres ugentlige løbetræning, ligger lige udenfor hoveddøren. Inspireret heraf har hotellet en løbeklub, Arthur Running, der løber med en professionel løbecoach næsten hver morgen. Løbeklubben Arthur Running inviterer på forskellige løberuter hver dag, hvor nogle af Københavns mest unikke oaser kan opleves. På den måde får både hotelgæster og lokale en oplevelse med på vejen. Løbene krydres fx med tricepstræning eller squats i BaNanna Parkens, Den Sorte Diamant eller i Søren Kierkegaards Bibliotekshave.

Læs meget mere om HOTEL KONG ARTHUR - KLIK HER

SÅDAN TILMELDER DU DIG LIV MODEL 2019:

Vi skal bruge 2 nye, vellignende og skarpe fotos af dig. Mindst et portræt og en helfigur. Plus: Din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, dine tøjstørrelser og din skostørrelse. Det hele sender du ind til os via vores indstillingmodul.

KLIK HER OG INDSTIL DIG TIL LIV MODEL 2019

Du kan nemt og bekvemt uploade dine fotos og dine oplysninger senest 7. august 2019. Magasinet Livs redaktion og vores fotograf vil over de kommende måneder se alle billeder igennem. Til sidst finder vi 20 finalister, som går videre til afstemning på vores hjemmeside. Og endelig kåres de 5 vindere!

Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selv om du tidligere har været læsermodel i Magasinet Liv eller har meldt dig til konkurrencen uden at vinde.

Du vil (garanteret) også kunne lide