Hotel Kong Arthur - del af oplevelsesdagen med liv model
Hotel Kong Arthur - del af oplevelsesdagen med liv model

Liv Model 2018 forkælelsesdagen afholdes hos Hotel Kong Arthur i hjertet af København!

10. januar 2018

Hvis du bliver en af de 5 vindere af Liv Model 2018, vinder du en forside af Magasinet Liv sammen med de andre vindere samt den vildeste forkælelsesdag. Forkælelsesdagen forgår i år på Hotel Kong Arthur i midten af København! 

Hotel Kong Arthur er hyggelig og homey og ligger i Indre By i København, tæt på Nørreport Station og Torvehallerne. Den gamle smukke bygning ud mod søerne var engang – for 100 år siden – et lærlingehjem, og har stadig trapper med med knopper på gelænderet. Hotellet har flere skønne gårdhaver inde bagved, hvor mange gæster vælger at nyde deres morgenmad på de varme dage.

HUSK AT INDSTILLE DIG TIL LIV MODEL 2018 - KLIK HER

Når du åbner den tunge, originale egetræsdør, træder du indenfor i en lille fredfyldt oase, hvor der er ild i pejsen, bløde sofaer, puder i vindueskarmen, bøger i reolen og en særlig ro væk fra storbyens travlhed. Hotellets stil er eksklusiv og moderne med et strejf af middelalder, inspireret af legenden om Kong Arthur og ridderne om det runde bord.

© Spa inspireret af Østen - Hotel Kong Arthur

Spa inspireret af Østen

Hotel Kong Arthurs spa hedder, Ni’mat Spa. Den er flere gange er blevet kåret til byens bedste. Det 850 kvadratmeter store spaområde indbyder til total afkobling og pleje af både krop og sjæl med massager, aromabade, dampbad og jacuzzi. Både behandlingerne og interiøret er inspireret af Østen, hvor det sociale samvær indgår som en naturlig del af et spabesøg.


© Gårdhaven - Hotel Kong Arthur

Løb med

Søerne hvor mange københavnere får deres ugentlige løbetræning, ligger lige udenfor hoveddøren. Inspireret heraf har hotellet startet en løbeklub i samarbejde med Ni’mat Spa, hvor gæster, medarbejdere og lokale løber sammen et par gange ugentlig med en professionel løbecoach. Den tidlige morgentur rundt i København bliver samtidig til en sightseeingtur, og går ofte forbi Det Kongelige Bibliotek, havnen eller Christiansborg og efter løbeturen åbner Ni’mat Spa eksklusivt for løberne.

Læs meget mere om HOTEL KONG ARTHUR - KLIK HER 

Producenten har betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til konkurrence samt goodie bags til de 5 vindere ved Liv model 2018 

Måske er du interesseret i ...

Seneste