KONKURRENCE: Vinderne af LIV MODEL får hudpleje produkter fra Beauté Pacifique

1. maj 2019

DU VINDER!

Din hud fortjener kun det bedste, og det får den med den store hudpleje-pakke, som den du får af Beauté Pacifique! Det er dansk hudpleje, når det er allerbedst, og ­virker allermest effektivt på aldersforandringer og solskader. Super lækre sager, men du får mere end dem. Du får nemlig også en hudanalyse på selve forkælelsesdagen af mærkets hudanalytiker, som præcist kan fortælle dig, hvad din hud har brug for. Og give dig præcis det fra Beauté Pacifiques store sortiment!

Værdi: ca. 3.000 kr. 

Læs mere om Beauté Pacifique her

SÅDAN TILMELDER DU DIG LIV MODEL 2019:

Vi skal bruge 2 nye, vellignende og skarpe fotos af dig. Mindst et portræt og en helfigur. Plus: Din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, dine tøjstørrelser og din skostørrelse. Det hele sender du ind til os via vores indstillingmodul.

KLIK HER OG INDSTIL DIG TIL LIV MODEL 2019

Du kan nemt og bekvemt uploade dine fotos og dine oplysninger senest 7. august 2019. Magasinet Livs redaktion og vores fotograf vil over de kommende måneder se alle billeder igennem. Til sidst finder vi 20 finalister, som går videre til afstemning på vores hjemmeside. Og endelig kåres de 5 vindere!

Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selv om du tidligere har været læsermodel i Magasinet Liv eller har meldt dig til konkurrencen uden at vinde.

Du vil (garanteret) også kunne lide