KONKURRENCE
SENSAI hud- og makeup produkter for for samlet over 3.000 kr i præmie


KONKURRENCE: Hudplejeprodukter fra SENSAI til alle vinderne af Liv Model 2018

10. januar 2018

Hvis du bliver en af de 5 vindere af Liv Model 2018 får du den den vildeste forkælelsesdag, men med i vinderpakken får du også en Hudplejeserie fra SENSAI!

SENSAIs løfte om en silkeblød hud er muligt takket være den kostbare Koishimaru Silk og botaniske ekstrakter. Silken er speciel rig på antibakterielle proteiner og fremmer hudens hyaluronsyresyntese, mens den suger fugt til sig udefra og fastholder den dybt nede i huden, som bliver silkeblød. 

i hudplejegave fra Sensai får du et sæt Saho, der består af dobbelt rensepleje inkl. vaske sponge, fugtende hudpleje primer samt super moist lotion. Værdien af dette sæt ligger på over 2200 kr. og oveni det får du ekstra hudpleje gaver fra Sensai.

HUSK AT INDSTILLE DIT BILLEDE TIL LIV MODEL 2018 - KLIK HER 

Du vinder også makeup fra SENSAI

Du får et sæt makeup sæt med i vinderpakken ved Liv Model 2018 der bestående af Flawless Satin Foundation, der lægger sig naturligt på huden og sikrer en fejlfri dækning og eminent udstråling. En vandfast og tårefast volumegivende mascara, der fjernes med 380 vand samt Silke Design Rouge, der er en plejende lipliner og læbestift i én. Hele herligheden har en værdi af 890 kr. 

LÆS MERE OM SENSAI OG DERES PRODUKTER KLIK HER 

Producenten har betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til konkurrence samt goodie bags til de 5 vindere ved Liv model 2018 

Måske er du interesseret i ...

Seneste