Hvem skal være Liv Model 2019?

Du bestemmer, hvem der skal vinde Liv Model 2019. Se de 20 finalister og stem på dine favoritter – så deltager du samtidig i lodtrækningen om en goodiebag med lækre beauty produkter

9. august 2019

20 kvinder er nu i finalen om at blive 
Liv Model 2019

Nu er det nu, du kan stemme på dine 5 yndlings modeller og være med til at afgøre hvem der skal vinde og løbe med titlen Liv Model 2019. 

Stem via linket herunder, så deltager du samtidig i lodtrækningen om lækre hårprodukter fra IdHair samt 1 års abonnement på Magasinet LIV. 

Se de 20 smukke kvinder og afgiv din stemme 

Vind lækre præmiepakker

Frem til d. 7. oktober kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af skønne hårprodukter fra IdHAIR Elements Xclusive samt 1 helt års abonnement på Magasinet LIV

Vi trækker 3 heldige vindere.

Goodiebagen består af:

Veganske plejeprodukter; Shampoo, Conditioner og Leave-in conditioning cream fra IdHAIR Elements Xclusive fri for gluten – parabener – sulfater og allergene parfumer - værdi 547,- kr

1 års abonnement på Magasinet LIV - værdi 839,40 kr

Se de 20 smukke kvinder og afgiv din stemme 

SHAMPOO • IdHAIR Elements Xclusive Shampoo der fugter håret, så det bliver stærkere og lettere at rede ud. Håret efterlades blødt, medgørligt og uden frizz. Indeholder vegetabilsk plantemælk, der plejer håret i dybden.


CONDITIONER • IdHAIR Elements Xclusive Balsam til hår der trænger til ekstra fugt. Indeholder sheasmør og vegetabilsk plantemælk, så håret bliver fugtet og forbliver velplejet i lang tid. Håret bliver udglattet, glansfuldt og let at style.

Se de 20 smukke kvinder og afgiv din stemme 

LEAVE-IN CONDITIONING CREAM • IdHAIR Elements Xclusive fugtgivende leave-in conditioner, der indeholder kokosolie, som sørger for at håret fugtes og føles silkeblødt. Indeholder vegetabilsk plantemælk og ingredienser, der tilfører glans og beroliger håret samt fugtgivende panthenol.

Se de 20 smukke kvinder og afgiv din stemme 

1 år med Magasinet Liv

Magasinet Liv opdaterer, underholder og inspirerer kvinder på en ærlig og personlig måde. Vi giver indsigt og fordybelse – vi hylder livet og mulighederne. Vi deler vores historier om erfarne, seje, no bullshit, modne kvinder, som har et liv i rygsækken og et liv foran sig.

  • Tips og tricks inden for sundhed, skønhed, mode, mad, overgangsalder, bolig, mandeliv, rejseliv, kvindeliv – det gode liv.
  • Et abonnement på Magasinet Liv giver dig ingen hurtige mirakelkure eller artikler, der kun ridser lidt i overfladen, men i stedet solid og inspirerende viden hver måned.
  • Læs hele magasinet online, hvor du også kan finde attraktive tilbud i vores magasinshop og deltage i diverse konkurrencer.

    Se de 20 smukke kvinder og afgiv din stemme 

Du vil (garanteret) også kunne lide