Er du vores næste Liv Model 2019?

Tak til alle jer modige kvinder der har tilmeldt jer Liv Model 2019. Tilmeldingen er nu slut. Nu udvælger vi 20 finalister og herefter har alle mulighed for at stemme på deres 5 yndlings modeller.

8. maj 2019

Den vildeste forkælelsesdag

Kryds lige lørdag 19. oktober 2019 af i din kalender. Der kan det nemlig være, du skal på forsiden af Magasinet Liv!

Hvis du bliver en af de 5 vindere af Liv Model 2019, er det netop blandt andet det, du vinder. En forside af Magasinet Liv sammen med de andre vindere samt den vildeste forkælelsesdag:
Hvor du først tjekker ind på Hotel Kong Arthur midt i København, som vil sørge for ypperlig forplejning dagen og aftenen lang. Hvor du vil få lagt makeup og sat hår af vores eksperter, hvor du vil blive stylet til en modeserie i Magasinet Liv plus forsiden sammen med de andre vindere. Hvor vi vil fejre dig og jer til den skønneste middag. Og hvor du til sidst kan krybe til køjs i den bløde seng på dit eget hotelværelse, lige kaste et blik mere på din propfyldte goodiebag, indtil der er morgenmad igen, og du tager hjem, fuldt opladet.

For vi garanterer, at du får en dag, du aldrig glemmer. Som handler om dig. Som hylder dit mod og din skønhed! 

SÅDAN GØR DU:

Vi skal bruge 2 nye, vellignende og skarpe fotos af dig. Mindst et portræt og en helfigur. Plus: Din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, dine tøjstørrelser og din skostørrelse. Det hele sender du ind til os via vores indstillingmodul.

KLIK HER OG TILMELD DIG LIV MODEL 2019

Du kan nemt og bekvemt uploade dine fotos og dine oplysninger senest 7. august 2019. Magasinet Livs redaktion og vores fotograf vil over de kommende måneder se alle billeder igennem. Til sidst finder vi 20 finalister, som går videre til afstemning på vores hjemmeside. Og endelig kåres de 5 vindere!

Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selv om du tidligere har været læsermodel i Magasinet Liv eller har meldt dig til konkurrencen uden at vinde.

Lækre præmier

Herunder kan du læse mere om de lækre præmier, du vinder som Liv Model 2019. Vi garanterer, at det bliver en regn af gaver! 

LUKSUS OPHOLD PÅ HOTEL KONG ARTHUR

Til en uforglemmelig dag hører ditto rammer, og dem leverer Hotel Kong Arthur i hjertet af København. Du bliver forkælet med mad og drikke dagen lang. Inklusive en middag, hvor vi fejrer dig og jer, og en overnatning, hvor du ligger og fordøjer dagen i fred og ro og knitrende sengetøj

Værdi inkl. middag: 2.500 kr

LÆS MERE OM HOTELLET HER

MAKEUP FRA NILENS JORD
Danske Nilens Jord, du kender mærket, og du kender kvaliteten. 
Du får mascara, læbestift, blush, øjenskygge, primer eye og pore minimizing med i din goodiebag.

Værdi: ca. 1.000 kr. 

LÆS MERE OM NILENS JORD HER

DIT HÅR SKAL FORKÆLES
Derfor har danske idHair pakket en vinderpakke til dig med hele syv produkter fra Elements Xclusive-serien.

Værdi: 1.183 kr. 

LÆS MERE OM IDHAIR HER

LÆKKER HUD
Du får den helt store hudpleje-pakke af Beauté Pacifique, samt en hudanalyse på selve forkælelsesdagen

LÆS MERE OM BEAUTÉ PACIFIQUE HER

SÅDAN GØR DU HVIS DU VIL VÆRE VORES NÆSTE LIV MODEL:

Vi skal bruge 2 nye, vellignende og skarpe fotos af dig. Mindst et portræt og en helfigur. Plus: Din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, dine tøjstørrelser og din skostørrelse. Det hele sender du ind til os via vores indstillingmodul.

KLIK HER OG TILMELD DIG LIV MODEL 2019

Du vil (garanteret) også kunne lide