Camilla Berg Ree
© Thomas Dahl

Camilla blev Liv Model 2018: “Jeg bliver aldrig færdig med at lægge planer for mit liv”

Lige før hun fyldte 40, blev Camilla skilt. Mødte en ny kærlighed. Og fik stress. Og så satte hun sig ned og fandt ud af resten derfra med sin soulmate

8. november 2018 af Karen Greve & Louise Thorsted

Camilla Berg Ree (46) er gift og mor til tre drenge på 26, 19 og 14 år og papmor til tre børn på 22, 13 og 12 år. Hun arbejder med salg og marketing.

At være Liv model!

“Det var lige så sjovt og spændende, som jeg forestillede mig. Og jeg er så glad for at have mødt de andre!”

At være her i mit liv er:

“Et sted, hvor jeg, 40+, er gammel nok til selv at bestemme. Jeg tænker meget over, hvad jeg skal med mit liv, som jeg aldrig bliver færdig med at lægge planer for. 

Da jeg blev skilt for snart ni år siden, arbejdede jeg som klubpædagog og studerede ved siden af. Og så mødte jeg min mand, Per. 

Mit liv var et stort sammensurium, og jeg gik ned med stress. Jeg tillod mig selv at være nede, gik til psykolog og fik hjælp, og så satte min mand og jeg os ned og kiggede på, hvad jeg så skulle. 

Vi valgte at åbne en webshop, som jeg havde i knapt tre år, men som jeg solgte i 2016, samtidig med at min mand solgte sin virksomhed. Vi gik hjemme sammen i fire måneder. Jeg har aldrig haft det så skønt. Vi nød sommeren og at have ekstra tid til hinanden.

I dag er jeg i et nyt job, hvor jeg kan bruge al min erfaring fra min egen webshop.” 

Det vigtigste, der er sket de seneste år:

“Min mand, Per! For han har vist mig, at kærlighed både handler om at give og om at få. Da jeg blev skilt, havde jeg ellers sat mig op til, at jeg skulle være alene, men min nuværende svigerinde, som var min kollega dengang, blev ved med at prikke til mig og fortælle mig om sin mands bror, Per. 

Vi mødtes på en dobbeltdate og svingede fra dag et, selv om det var svært at være nyforelsket oven i min og børnenes sorg. Efter et år flyttede vi sammen, Per, mine tre børn og hans tre børn. 

Smukke Camilla
Smukke Camilla © Thomas Dahl

Det er en udfordring at slå to familier sammen, men vi er gode til at snakke om det, også fordi vi ved, at vi elsker hinanden og vil hinanden, og så skal det nok gå. Vores sjæle passer bare sammen.

Jeg kan af og til ærgre mig over, at jeg ikke mødte ham før, men så havde jeg jo ikke haft lige præcis de børn, jeg har!” 

Der blev jeg bange:

“Jeg sagde mit faste job gennem 16 år op i starten af 2014. Jeg var kommet godt tilbage efter min stress, men med tiden kunne jeg bare mærke, at jeg ikke længere var mig selv i mit job som klubpædagog og i samværet med de unge.

Min chef måbede, da jeg sagde op, og da jeg gik fra hans kontor, blev jeg bange. Min krop rystede, for det var også et farvel til løn, pension, kollegaerne, børnene og tryghed. Jeg var sindssygt nervøs for, hvad der så skulle ske med mig, men jeg var også lettet, for jeg tænkte, at nu kunne der kun åbne sig flere døre.” 

Det vil jeg ikke undvære:

“Vores dejlige venner og det liv, vi har. Og en fest i ny og næ! Jeg er ikke så god til at sidde stille alt for længe, men jeg har lært det med alderen og har heller ikke længere de samme forventninger og krav til, at alt skal være totalt i orden. 

Jeg går meget mindre op i facade. Men jeg kan altså stadig godt lide, at der sker noget. Og gør der ikke det, så planlægger vi bare selv en fest!” 

Min næste udfordring til mig selv:

“Jeg savner at have børn og unge mennesker omkring mig. Det virkeligt tilfredsstillende ved at arbejde med børn og unge er, at jeg føler, at jeg kan gøre en forskel. 

Jeg har efterhånden mange forskellige kompetencer, som jeg godt gad kombinere og bruge i et job som for eksempel skolesekretær eller mere administrativt i en klub. Min mand siger: ‘Gør det nu!’.”


Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv nr. 11.

De skønne Liv Modeller 2018
De skønne Liv Modeller 2018 © Thomas Dahl

Måske er du interesseret i ...

Seneste