KONKURRENCE: BJÖRN AXÉN ORGANIC SERIEN ER DEL AF LIV MODEL VINDERPAKKEN!

10. januar 2018

Vinderne af liv model modtager en flot vinderpakke til en værdi af 880 kr. fra Björn Axén. Pakken består af

Björn Axén Organic Moisturizing Gentle Shampoo. Fugtgivende shampoo med naturlige ingredienser. Her er en shampoo med en mission: at fremhæve det allerbedste ved dit hår! Økologisk aloe vera og nordiske sukkerroer spiller hovedpersonen i denne shampoo, som skånsomt fugter og renser håret. Håret føles sundt, og shampooen modvirker statisk hår. I Björn Axéns nye Organic pleje- og stylingserie anvendes naturlig, koldpresset, æterisk bergamotolie for at skabe blidt og luksuriøst velvære.

HUSK AT INDSTILLE DIG SELV TIL LIV MODEL 2018 - KLIK HER

Björn Axén Organic Moisturizing Conditioner. Med økologisk Aloe Vera og nordisk rapsolie som hovedingredienser, bliver håret blødt og glat. De udvalgte ingredienser lukker plejende fugt ind og giver håret ekstra glans for et smukkere hår. I Björn Axéns nye Organic pleje- og stylingserie anvendes naturlig, koldpresset, æterisk bergamotolie for at skabe blidt og luksuriøst velvære.

Björn Axén Organic Universal Styling Cream. Gør underværker for alle hårtyper! Den fugtende creme skaber volumen, hvor der er nødvendigt, definerer krøllet hår, fjerner krus og forbedre teksturen i håret. Ingredienser er udvundet fra nordiske afgrøder, der får håret til at fremstå velplejet og sundt. I Björn Axéns nye Organic pleje- og stylingserie anvendes naturlig, koldpresset, æterisk bergamotolie for at skabe blidt og luksuriøst velvære. 

Björn Axén Organic Texturizing Salt Water Spray. Til det bedste strandlook! En naturlig, plejende og ikke-fedtende spray til alle hårtyper, som giver en let tekstur og volumen samt forebygger statisk hår. Kombinationen af naturlig salt og sorbitol med økologisk havreekstrakt og nordiske sukkerroer gør dette muligt. Kan med fordel appliceres flere gange for en bedre produktfølelse. Fremragende som base for opsat hår eller fletninger. I Björn Axéns nye Organic pleje- og stylingserie anvendes naturlig, koldpresset, æterisk bergamotolie for at skabe blidt og luksuriøst velvære. 

Björn Axén Organic Caring Hair Oil. En dråbe eller to af denne fugtgivende olie er nok til at give dit hår glans og pleje. Plejende olier fra shea, jojoba, solsikke, rasp, havtorn, camelina og ergamot gør håret levende og giver fugt samt glans til tørre, beskadigede længder og spidser. Olien reducerer krus og hjælper også med at tæmme uregerligt samt flyvske små hår. I Björn Axéns nye Organic pleje- og stylingserie anvendes naturlig, koldpresset, æterisk bergamotolie for at skabe blidt og luksuriøst velvære.

LÆS MERE OM BJØRN AXÉN OG DERES PRODUKTER KLIK HER

Björn Axén er en af Sveriges største frisørvirksomheder og driver i dag fire saloner, tre i Stockholm og en i Göteborg. Björn Axén har Academy frisør- såvel som makeup artist uddannelser og desuden egen udviklingsafdeling. Koncernen har 100 ansatte og en omsætning på over 100 millioner kroner. Björn Axén er siden 1984 Kongelig Hofleverandør.

Producenten har betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til konkurrence samt goodie bags til de 5 vindere ved Liv model 2018 

Måske er du interesseret i ...

Seneste