Læs også

LIV LIVE 2017

Liv Live 2016

Kom med til Liv Live 2016 (udsolgt!)

Der er desværre udsolgt til dette års læserevent Liv Live

10. august 2016 af Redaktionen

Kære læser

Vi vil gerne invitere dig og dine veninder med til en hel dag sammen med os på Magasinet Liv. En dag fyldt med forkælelse, inspiration og stof til eftertanke – alt det, vi synes, Magasinet Liv er. Eventet har dog været så populært, at det desværre er udsolgt i år.

Liv Live 2016 er UDSOLGT. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste til dagen, skal du blot skrive en mail til: event@benjamin.dk - i emnefeltet skriver du "Venteliste til Liv Live". Du skal skrive, hvor mange billetter du ønsker at blive skrevet op til i mailen.

Hvad er Liv Live?

Vi har sammensat en dag med foredrag, workshops, gode tilbud, masser af inspiration og en lækker goodiebag til alle deltagere.

Du kan blandt andet få peptalk af Anne Glad, foredrag af Ellen Hillingsøe, liveinterview med Lisbeth Zornig, workshops med Bauté Pacifique, Ghd, Önling og Imedeen, inspiration til juledekorationer med boligstylist Sidsel Zachariassen, shopping med gode live-tilbud, lækker morgensnack og frokost med vin, kaffe, te, vand og frugt hele dagen samt en spændende goodie bag.

Hvor og hvornår?

Det hele foregår på Rungstedgaard i Nordsjælland lørdag d. 5. november 2016, kl. 10-17.

Kan jeg blive og sove?

Ja da! Gør oplevelsen til en venindeweekend. Rungstedgaard tilbyder gæster til Liv Live en overnatning til særpris (først til mølle): Dobbeltværelse: 995 kr. for to personer, inklusiv morgenbuffet. Enkeltværelse: 695 kr. inklusiv morgenbuffet.

Hvordan kommer jeg med?

Det koster 399 kr. at deltage. Du kan købe din billet her.


Tilmeld dig eventen på Facebook her.


Liv Live 2016 | sponsor

Måske er du interesseret i ...

Seneste