ID Hair hårprodukter

Vind luksuspakke til dit hår

Vi udlodder en luksuspakke med lækkert hårpleje og skånsomme stylingredskaber til fire heldige læsere! Deltag i konkurrencen her

9. april 2018 af Redaktionen

Vind gode hårdage ad libitum!

Krøller eller ej – vi elsker vores (og jeres)hår, og derfor skal det da forkæles med den lækreste hårpleje fra ID Hair og skånsomme stylingredskaber fra Gama.

Med det helt rigtige og fulde line-up af produkter og stylinggrej til dit hår kan du nærmest give dig selv fornemmelsen af en tur hos frisøren. Bare derhjemme. Og så ofte du vil.

Du og tre andre heldige læsere kan vinde ID Hairs Rescue-hårplejeserie til træt og skadet hår. Både shampoo, conditioner og spray er fulde af plejende og fugtende ingredienser, der vil beskytte og efterlade dit hår blødt og lækkert.

Med den effektive og skånsomme føntørrer fra Gama kan du give håret det sidste løft. Glattejernet fra Gama, dur ikke kun til at give krus det glatte lag, men er også – og især modellen med ekstrabrede plader her – god at have ved og i hånden, hvis du mere er til bløde krøller, som du også kan lave i et snuptag.

Velkommen til lækkert hår og gode hårdage!

 

Det kan du vinde

  • 1 ID Hair Niophlex Rescue Shampoo, 1 liter, 498 kroner.
  • 1 ID Hair Niophlex Rescue Conditioner, 1 liter, 498 kroner.
  • 1 ID Hair Niophlex Rescue Spray, 125 milliliter, 169 kroner
  • 1 Gama G-Evo 3800-føntørrer, 1.200 kroner.
  • 1 Gama X-wide-iht-glattejern, 1.200 kroner

 

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker fire heldige vindere. Konkurrencen løber til og med klokken 10.00 den 8. maj 2018, og vinderne offentliggøres her. Præmien har en værdi af 3.565 kroner per sæt og en total værdi på 14.260 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvad kan du også bruge et glattejern til?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Du vil (garanteret) også kunne lide