Cosborg Rinadyl

Vind kosttilskud, der understøtter din sunde livsstil!

Vi udlodder Cosborgs kosttilskud Rinadyl til tre heldige læsere! Deltag i konkurrencen her

3. februar 2019 af Redaktionen

Er du træt af væske i kroppen, så prøv Cosborgs kosttilskud Rinadyl, som kan give dig en fysisk mindre tung hverdag.   

Drømmer du om følelsen af balance i din krop, fordi din krop i perioder ellers føles både tung og træt, måske på grund af væskeophobninger?

Danske Cosborg har, med afsæt i 30 års erfaring i brugen af lægeplanter i naturlægemidler, kosttilskud og hudplejeprodukter, udviklet kosttilskuddet Rinadyl. Som er en hjælpende hånd til dig, der gerne vil slippe af med væskeophobninger.

Cosborg anbefaler, at du supplerer kosttilskuddet med for eksempel venepumpeøvelser og en kost med mindre salt og færre hurtige kulhydrater.

Rinadyl er naturligvis baseret på urter. Nemlig agerpadderok, mælkebøtte og birkeblad. Agerpadderok bidrager til en vanddrivende effekt, ekstrakt af birkeblad støtter den vanddrivende effekt, mens mælkebøtte bidrager til at vedligeholde en normal vandladning. Og væk var væsken.

Det kan du vinde:

  • 12 dåser Cosborg Rinadyl a 160 tabletter til en værdi af 389 kr. pr. dåse.

 

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker tre heldige vindere. Konkurrencen løber til og med klokken 10.00 den 13. marts 2019, og vinderne offentliggøres her. Præmien har en værdi af 4.668 kroner per sæt og en total værdi på 14.004 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvilken plante består Cosborg Rinadyl blandt andet af?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Du vil (garanteret) også kunne lide