Vind komplet hudplejeserie fra franske Avène

Med den nye serie DermAbsolu fra Eau Thermale Avène kan du nemt få det bedste frem i din hud. 3 heldige læsere vinder alle produkterne i serien til en værdi af 1.450 kr. pr. sæt.

26. november 2018 af Benjamin Native Studio for Eau Thermale Avène

Din hud forandrer sig hele tiden, men med den rette ansigtspleje kan du holde den smuk hele livet. Den nye hudplejeserie DermAbsolu fra Avène er målrettet og lækker pleje, der genopbygger huden, styrker spændstigheden og hjælper mod tørhed og manglende fasthed. Seriens produkter indeholder en patenteret trio af højteknologiske, naturlige og aktive ingredienser: Vaniljepolyphenol, Sytenol™ og Glycoleol. 

Tre heldige Liv-læsere har nu chancen for at vinde et komplet sæt af hudplejeprodukter hver til en værdi af 1.457,50 kr. pr. sæt. 

 

Det kan du vinde

DermAbsolu Youth Eye Cream, 15 ml., 229,50 kr.

DermAbsolu Defining Day Cream, 40 ml., 299,50 kr.

DermAbsolu Comforting Night Balm, 40 ml., 299,50 kr.

DermAbsolu Recontouring Serum, 30 ml., 329,50 kr.

DermAbsolu Redensifying Tinted Cream, 40 ml., 299,50 kr.

 

Om Avène DermAbsolu

Hudplejeserien består af fem skønne produkter – serum, dagcreme, farvet dagcreme, natcreme og øjencreme. Alle produkterne i serien er baseret på termalkildevand fra Avène i Sydfrankrig. Termalkildevandet er kendt for sine blødgørende og beroligende egenskaber.

DermAbsolu serum har en ”serum-in-oil” tekstur, der er nærende som en olie og let og luftig som en serum. De aktive ingredienser giver fugt i op til 24 timer (testet på 20 kvinder i alderen 24-62 år), styrker ansigtskonturen og giver fylde. Efter serum plejes huden med den silkebløde dagcreme, der hjælper med at genvinde ansigtets spændstighed og glød. Om natten hjælper natcremen ved at nære i dybden og mindske rynker, når du sover. Både dag- og natcreme er i innovative air-less krukker med hygjenisk pumpesystem, mens både serum og dagcreme har perlemorspigmenter, der reflekterer lyset og giver din hud naturlig udstråling.

Et vigtigt indsatsområde i hudplejen er den sarte hud omkring øjnene, hvor fine linjer kan mindskes med den rette pleje. Øjencremen reducerer hævelser, poser under øjnene og mørke rande synes mindre trydelige. Et godt tip er at lægge øjencremen i køleskabet – så giver den en kølende effekt og mindsker hævede øjne, når du påfører den med den smarte massage-applikator.

Med den fugtivende, farvede dagcreme får du nemt en ensartet hudtone, der kamouflerer ujævnheder og samtidig beskytter med SPF 30. Det er især smart i weekenderne eller på de dage, hvor du ikke har lyst til meget makeup, men stadig føler at det er rart med en smule glød.

Du finder Eau Thermale Avène på apoteket.

 

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker tre heldige vindere. Konkurrencen løber til og med klokken 09.00 den 19. december 2018, og vinderne offentliggøres her. Præmien har en værdi af 1.457,50 kroner per sæt. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til Eau Thermale Avène (Pierre Fabre Dermo-Cosmetique), som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne efter hvilket de vil blive slettet. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til persondata@bonnier.dk.


Hvilke egenskaber har DermAbsolu?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Du vil (garanteret) også kunne lide