Gibidyl shampoo og hårtabletter

Vind et års forbrug af shampoo og hårtabletter!

Vi udlodder et års forbrug af Gibidyl shampoo og hårtabletter fra Cosborg til fire heldige læsere. Deltag i konkurrencen her.

15. januar 2018 af Redaktionen

Vind vokseværk til dit hår

Er et sundt og tykt hår også livskvalitet for dig? Og vil du heller ikke acceptere, at levet liv, masser af erfaring og et utal af forskellige frisurer skulle hænge sammen med mindre af noget? Heller ikke hår?

Vind et års forbrug af den videnskabeligt testede og genopbyggende shampoo Gibidyl fra danske Cosborg. En shampoo med aktive plantestoffer, som forbedrer tilførslen af ilt og næringsstoffer, og som stimulerer cellevæksten i din hovedbund og dermed giver dig fyldigere hår.

For maksimal effekt anbefales det at supplere hårvasken med en daglig tablet, der tilfører næringsstoffer til dine hårrødder. Dem vinder du selvfølgelig også et års forbrug af. Nogle af kodeordene er superingredienserne: Ekstrakt af ginkgo biloba og agerpadderok, stor nælde, selen og zink.

Og resultatet: Det er værd at spejle sig for!

 

Det kan du vinde

  • 6 flasker Gibidyl Advanced Shampoo, 150 ml, 299 kroner.
  • 6 dåser Gibidyl Hairtabs, 60 tabletter, 349 kroner.

 

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker fire heldige vindere. Konkurrencen løber til og med klokken 12.00 den 7. februar 2018, og vinderne offentliggøres her. Præmien har en værdi af 3.888 kroner per præmie og en total værdi på 15.552 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 


Hvad styrker Gibidyl-shampoo og -tabletter?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Du vil (garanteret) også kunne lide