Vind en lækker plejeserie + stylingserie til dit hår!

Vi udlodder en plejeserie + en stylingserie fra Id Hair til ti heldige læsere! Deltag i konkurrencen her

17. december 2018 af Redaktionen

VIND hårprodukter, der gør alle hårdage til gode hårdage!

Vi skal passe godt på det, vi har. Beskytte, pleje og rette op, hvor vi kan, så godt vi kan. Det gælder naturen omkring os, såvel som vores egen naturlighed, vores hud og vores hår.

Med fokus på vores fælles natur og dit unikke hår har Id Hair kreeret en ny både pleje- og stylingserie, som hedder Xclusive, og som er lutter luksusprodukter pakket i emballage af genbrugsplast. Og med et enkelt klik kan du gøre dig håb om at blive den heldige vinder af 8 skønne Xclusive-produkter!  Xclusive-serien består af to serier – pleje og styling – og så er den dejligt fri for sulfater, parabener og allergene parfumer, og dertil nærmest glutenfri og tilnærmelsesvis vegansk.

Plejeseriens fire nærende produkter bevarer eller giver dig et stærkt, blødt og glansfuldt hår takket være plantemælk og planteolier som sheasmør og kokosolie. Mens de beskyttende styling produkter tilfører glans, volumen og hold, dagen lang, og uanset om du er til spray, tørshampoo eller pudder. Resultatet er naturligt smukt. Naturligvis!

Det kan du vinde:

  • 1 Elements Xclusive Moisture  Shampoo, 300 ml, 189 kr.
  • 1 Elements Xclusive Moisture  Conditioner, 300 ml, 189 kr.
  • 1 Elements Xclusive Moisture Leave- in-Conditioning Cream, 150 ml, 169 kr.
  • 1 Elements Xclusive Repair  Treatment, 200 ml, 169 kr.
  • 1 Elements Xclusive Blow  Rescue Spray, 125 ml, 169 kr.
  • 1 Elements Xclusive Play  Powder Boost, 35 ml, 149 kr.
  • 1 Elements Xclusive Play Dry Shampoo, 150 ml, 169 kr.
  • 1 Elements Xclusive Finish Flexible Hairspray, 300 ml, 149 kr.

Alt fra Id Hair.

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker ti heldige vindere. Konkurrencen løber til og med klokken 10.00 den 10. januar 2019, og vinderne offentliggøres her. Præmien har en værdi af 1.352 kroner per sæt og en total værdi på 13.520 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvor mange Id Hair-produkter kan du vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Du vil (garanteret) også kunne lide