Sensai duftprodukter

Vind en komplet duftserie fra Sensai!

Vi udlodder The Silk-duftserien fra det eksklusive hudplejemærke Sensai til seks heldige læsere! Deltag i konkurrencen her

12. november 2018 af Redaktionen

Masser af fugt og en raffineret duft oveni, det er essensen af det ekslusive hudplejemærke Sensais duftserie The Silk. Som du kan vinde!

Kender du fornemmelsen af lækker silke, der kærtegner din hud? Det er den følelse af luksus, som det eksklusive japanske hudplejemærke Sensai har sat sig for at genskabe med duftserien The Silk.

Med bløde konsistenser fra signaturingrediensen Koishimaru-silke svøber produkterne huden ind i den ultimative silkefornemmelse. Og samtidig stimuleres hudens produktion af hyaluronsyre, hvilket betyder, at huden fugtes maksimalt.

Inspirationen til duftserien kommer fra en gammel japansk tradition, hvor man parfumerede silkeklæder med aromatiske miksturer, så de kunne blande sig med kroppens varme og skabe en sensuel og indbydende duft på huden.

Samme duft og effekt har Sensais parfumeur kreeret ved at forene orkidé og noter af pink peber, da kemien mellem netop disse to elementer skaber billedet af silke.

The Silk Eau de Parfum åbner med en eksplosion af frisk frugt og krydderier, før en buket af hvide blomsternoter tager over for at ende i sensuel blød musk.

The Silk er en delikat og raffineret duft, der vil føles let og på én gang sensuelt varmende og kølende på din hud.

Det kan du vinde:

  • 1 Sensai The Silk, Eau de Parfum, 50 ml, 965 kr.
  • 1 Sensai The Silk, Shower Cream, 200 ml, 375 kr.
  • 1 Sensai The Silk, Body Lotion, 200 ml, 565 kr.

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker seks heldige vindere. Konkurrencen løber til og med klokken 10.00 den 12. december 2018, og vinderne offentliggøres her. Præmien har en værdi af 1.905 kroner per sæt og en total værdi på 11.430 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvad er navnet på den helt særlige silke, Sensai bruger i sine produkter?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Du vil (garanteret) også kunne lide