Vind det lækreste sommersæt!

Vi udlodder dette flotte og feminine sommersæt fra LauRie til otte heldige læsere! Deltag i konkurrencen her

7. maj 2018 af Redaktionen

 Vind et helt sæt tøj!

Endelig har temperaturen sneget sig derop, hvor vi kan smide overtøjet og lufte det lyse sommertøj.

Og lige nu kan du og syv andre læsere vinde det sommerligste sæt fra LauRies nye kollektion. Uanset om din sommer skal tilbringes på job, i skyggen af palmer eller på en fortovscafé, så vil du være klædt på til lejligheden i de hvide bomulds-bukser i jeanssnit og med stretch og den feminine lyseblå skjorte i lyocell med bådudskæring, 3/4-ærmer og bindebånd. Materialerne er, som alle Lau-Ries, oeko-tex certificerede og altså fri for sundhedsskadelige stoffer.

Og det er selvfølgelig det sæt, du ser øverst på siden her, du kun er et par klik fra at vinde! 

 

Det kan du vinde

  • 1 par Amy slim-bukser, 799 kr.

  • 1 Ruffle-bluse, 699 kr.

    Alt fra LauRie

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker otte heldige vindere. Konkurrencen løber til og med klokken 10.00 den 6. juni 2018, og vinderne offentliggøres her. Præmien har en værdi af 1.498 kroner per sæt og en total værdi på 11.984 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

OBS! 
Husk at anføre, hvilken størrelse du bruger efter dit fornavn!


Hvilke ærmer er der på den LauRie-bluse, du kan vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Du vil (garanteret) også kunne lide