Vil du med til fest?

Altså 90'er-fest? Vind billetter til den legendariske temafest med alle de numre, du dansede til i de sjove 90'ere... Festen er 1. september i København og 15. september i Aalborg.

27. august 2012 af Redaktionen

Find dit bedste 90’er outfit frem fra gemmerne, og hiv en veninde med på a walk down memory lane. 10 læsere kan nemlig vinde 2 billetter til Nordens største 90'er-fest, We Love the 90’s, som besøger Forum i København den 1. september og Gigantium i Aalborg den 15. september.

Det spektakulære show medbringer en samling af 90’ernes musikalske guld til de glødende dansegulve, og der skal synges med på ”What is Love” med Haddaway (D), danses til Snap!’s (D) klassiker ”Rhythm is a Dancer”, flyttes Buffalo støvler til ”Saturday Night” med det danske eurodance band Whigfield og knækkes neonfarvede knæklys til Dr. Bombay (S). Daze (DK) bringer minderne om 90’ernes Tamagotchi-feber frem, trance-duoen Barcode Brothers (DK) løfter taget med hit-singlerne ”Flute” og ”SMS”, og Hit’n’Hide bringer tyggegummi-poppen tilbage med ”Space Invaders”.

Du kan forvente kyndig mikrofonføring af den charmerende konferencier Anders Breinholt, den vildeste funky-kitch 90’er dekorering, lys- og lydoplevelser i verdensklasse og et forrygende lasershow.

Det er tre dages lynkonkurrence, så du skal klikke ind på Livs Facebook-side her. Du deltager ved at skrive, hvilken by du vil til fest i: København eller Aalborg. Vinderne trækkes på torsdag, den 30. august.

PS: Billetterne har en værdi af 415 kr. pr. stk.

 

 

 

Du vil (garanteret) også kunne lide