© Liv

Liv skønhedsfavoritter 2017

Årets bedste nye 40+ skønhedsprodukter

1. december 2017 af Redaktionen

Endnu et år er gået, og vi har igen testet os igennem det hav af nye, forrygende skønhedsprodukter, der er kommet til det seneste år. Og sikke et år! Svært at vælge, men forhåbentlig gør vores grundige tjek dit næste skønhedsvalg nemmere?

HUSK du kan se alle vinderne af Liv Skønhedsfavoritter i Magasinet Liv nr. 82! 

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER


TIL DIT HÅR

Årets shampoo og balsam

Björn Axén Organic Moisturizing Gentle Shampoo og Conditioner, 250 ml, henholdsvis 240 kr. og 250 kr.

Fordi! Både shampoo og balsam i Björn Axéns nye hårplejeserie er simpelthen superb. Fordi de både er til dig med fint, skandinavisk hår, da de ikke tynger; til dig, der gerne vil tæmme de grå lokker, som altid kan bruge lidt ekstra pleje; og til dig, der gerne vil skåne en sensibel hovedbund, da de er sulfatfrie og kun indeholder skånsomme naturlige og økologiske ingredienser.

Årets tørshampoo

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo, 198 ml, 198 kr.

Fordi! Det er bare den bedste tørshampoo, vi har prøvet i lang tid! Den fjerner selvfølgelig olie, snavs og lugt fra håret, men så tilfører den også flotteste fylde, helt uden at efterlade synlige spor.

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER

Årets styling-produkt

Percy & Reed Smooth, Sealed & Sensational Volumising No-Oil Oil For Fine Hair, 60 ml, 150 kr.

Fordi! Det er en vandbaseret olie med en meget let konsistens, som både nærer, fugter og giver den flotteste glans helt uden at tynge. For nok kan man finde mange plejende hårolier, men de kan også hurtigt få håret til at se tungt og klasket ud. Så denne ikke-olie-olie er et hit til os med fint hår!

Årets leave in-produkt

Schwarzkopf BC Bonacure Fibre Force Fortifying Primer, 200 ml, 199 kr.

Fordi! Hvis dit hår virkeligt er skadet, så bliver denne styrkende primer hurtigt dit hårs bedste ven. Den fabelagtige leave in-spray styrker og genopbygger, giver glans og gør det let at frisere selv filtret hår ud. Og så beskytter den også mod varmen fra stylingredskaber.

TIL DIN MAKEUP

Årets negleprodukt

Essie Treat Love & Color, her i farven Sheers To You, 13,5 ml, 115 kr.

Fordi! Knækker og flækker dine negle nemt, så skal du altså have fingrene i en af lakkerne fra Essies nye plejekollektion, Treat Love & Color, som ikke alene gør dine negle stærkere, men på samme tid forskønner dem med et pastelfarvet skær. To fluer med et smæk. Og fire pastelskær at vælge imellem.

Årets blush

Elizabeth Arden Cool Glow Tint, 300 kr.

Fordi! Den giver dine kinder den mest naturlige kulør, som samtidig er ultranem at duppe på og tone ud. Liver lynhurtigt en lidt træt hud op, og så virker den lette og vandbaserede formel både fugtende og kølende, hvilket er en kærkommen lettelse for en lidt tørstig hud.

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER

Årets foundation

Sensai Flawless Satin Foundation SPF 20, 30 ml, 385 kr.

Fordi! Vi er faldet fuldstændigt på halen over denne lækre fugtende foundation med lysspredende partikler, som glider så let hen over huden samt sikrer fejlfri dækning og eminent udstråling. Huden føles som sig selv, bare pænere!

Årets øjenskygge

Nude By Nature Natural Wonders Eye Palette, 375 kr.

Fordi! En helt utroligt god og brugbar palette med hele 10 pigmentrige og silkebløde mineraløjenskygger, som alle er inspireret af Australiens smukke natur. Alle kan de kombineres på kryds og tværs – eller blendes sammen, så du får helt nye farver på paletten. En øjenåbner!

Årets highlighter

Sandstone Illuminating Lotion Movie Star, 20 ml, 149 kr.

Fordi! En voksen hud kan altid bruge lidt ekstra lys og udstråling, og det får den med det samme og på fineste vis med denne flydende highlighter. Læg den på dine kindben, i dine tindinger, under dine bryn og i de inderste øjenkroge, eller bland en dråbe eller to i din foundation. Jamen, når først du har den, er den nærmest uundværlig.

Årets mascara

Lancôme Monsieur Big Mascara, 220 kr.

Fordi! Wow. Vi blev forelskede ved første blink, da vi første gang børstede Lancômes nye mascara på vipperne. Vipperne blev straks tætte, fyldige og lange. Og putter du den på i to omgange, får du den flotteste vifte af vipper. Et øjeblikkeligt hit!

Årets læbeprodukt

Nars Powermatte Lip Pigment, her i farven Light My Fire, 275 kr.

Fordi! Med Nars’ Powermatte Lip Pigment er du i den grad klar til kys, da den bare holder og holder. Og bliver siddende, hvor den skal! Ydermere får du 20 farver at vælge imellem og en elegant mat finish.

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER

Årets eyeliner

Clarins Graphik Ink Liner, 195 kr.

Fordi! Den sidder helt ærligt bare i skabet, Clarins nye Graphik Liner. Den er intens sort. Den bliver på, selv på tunge øjenlåg. Og den er let at lægge præcist på, fordi den har så fleksibel en filtspids. Behøver vi sige mere?

TIL DIT ANSIGT

Årets renseprodukt

Beauté Pacifique One Step, 200 ml, 189 kr.

Fordi! Det her renseprodukt holder mere, end det lover! For ikke alene gør Beauté Pacifiques One Step din renserutine nem og 1, 2, 3-hurtig. Den løsner også uden problemer al makeup og snavs på dit ansigt og din hals. Og det bedste af det hele: Den gør det uden at udtørre din hud.

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER

Årets dagcreme

Sisley Black Rose Skin Infusion Cream, 50 ml, 1.255 kr.

Fordi! Vi kan næsten ikke holde huden i de rette folder af glæde over, at Sisleys kultmaske Black Rose Cream Mask endelig har fået en lillesøster i form af en effektivt foryngende dagcreme, der passer perfekt til en 40+ huds udfordringer. Den blødgør, spændstiggør og giver glød, så det er en fornøjelse, og så føles den ekstremt let og lækker at have på. En oplevelse!

Årets natcreme

Biotherm Aquasource Everplump Night, 75 ml, 399 kr.

Fordi! Vores hud suger den til sig! Biotherms nye natcreme er en natcreme med maskeeffekt, som giver en fyldigere og blødere hud, mens du sover. Den indeholder algen Life Plankton med hud-gode sager som hele 35 forskellige vitaminer, mineraler og spormineraler. Massér på dit ansigt i et minut, vent to minutter, så den lige kan trænge ind, og lad så dit ansigt ramme hovedpuden. Din skønhedssøvn er garanteret.

Årets øjencreme

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, 15 ml, 570 kr.

Fordi! Dette øjenkoncentrat reducerer faktisk linjer og rynker, hævede øjne og mørke rande, ja, alt det, en 40+ hud har af udfordringer omkring øjnene, så godt, at du får et mere friskt og åbent look af det. Det både reparerer og styrker og det på både et øjeblik og sigt.

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER

Årets maske

Lancôme Vissionaire Crescendo Peel, 30 ml, 570 kr.

Fordi! Takket være Lancômes nye todelte peeling-maske, som skal bruges hver aften i 28 dage, kan din hud få et fornyet look. Kuren er delt op i to trin. Trin et med dybdegående frugtsyre fjerner døde hudceller og forbereder din hud på … Trin to, som består af blødgørende og udglattende salicyl- og glycolsyre. Og det er en supereffektiv blanding, der går til makronerne, så din hud bliver synligt klarere og spændstigere.

Årets serum

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer, 30 ml, 495 kr.

Fordi! Den er bare spot on. Til alle os, som døjer med pigmentpletter, og som egentlig gerne vil gøre dem mindre synlige. Cliniques Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer er pletfri i sin minimering af pigmentpletter og optimering af en lysere og mere jævn hudtone. Ligesom den virksomt beroliger og dæmper de irritationer, der kan resulterer i yderligere pigmentering.

TIL DIN KROP

Årets duft

Jo Malone London English Oak & Redcurrant Cologne, 30 ml, 450 kr.

Fordi! Efter i mange år at skulle slæbe Jo Malone Londons dufte hjem fra udlandet, er de nu at finde på de danske hylder. Og Jo Malone London har så mange pragtfulde dufte at vælge imellem! Og når du har valgt din yndlingsduft, giver de dig mulighed for at blande den med en bodylotion med en anden duft. Og så bliver det bare ikke sjovere eller bedre!

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER

Årets showermilk

Moroccanoil Body Shower Milk Fleur d’Oranger, 200 ml, 245 kr.

Fordi! Vi garanterer: Du får lyst til at tage Morroccanoils nye Body Shower Milk med, hver gang du skal under bruseren. Den vasker nemlig din hud uden på nogen måde at udtørre din hud, da den ikke består af andet end hudvenlige olier, glycerin og aloe vera, som også sikrer, at den øjeblikkeligt genopretter fugtbalancen og forbedrer din huds tekstur. Fås med tre forskellige dufte.

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER

Årets håndprodukt

Darphin All Day Hydrating Hand And Nail Cream, 75 ml, 179 kr.

Fordi! Vi ikke kan få fingrene og neglene hurtigt nok i denne håndcreme, der er fyldt med plejende planteingredienser, som for 85 procents vedkommende er af naturlig oprindelse. Og så dufter den så skønt af roser …

Årets kropscreme

The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter, 200 ml, 125 kr.

Fordi! Den fugter og nærer din hud i op til 24 timer, så du decideret kan se det, din hud får den lækreste glød, og så dufter denne nye variant af The Body Shops Body Butter så sødt af vanilje og græskar, at den er næsten til at spise. Det er vitterligt smørret, der gør’et.

Årets bodyscrub

Ren Anti-fatigue Exfoliating Body Scrub, 330 ml, 310 kr.

Fordi! Den er fyldt med ekstrakter fra kelp (en tangplante), olier og magnesium, som alt sammen er det rene, genopbyggende guf for en 40+ hud. Samtidig med at selve saltkornene i den er så bittesmå, at den cellefornyende eksfoliering, du får, er præcis så mild, som en 40+ hud ofte har behov for.

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vind et udvalg af de forskellige favoritter - KLIK HER

Årets kropsolie

Kiehl’s Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil, 175 ml, 270 kr.

Fordi! Olie er en 40+ ven i nøden, når kroppen er tør, og du trænger til dybdegående pleje og selvforkælelse. Og denne kropsolie er en vidunderlig let tørolie, som straks trænger ind, så du ikke får nogen fedtede fornemmelser.Seneste

Måske er du interesseret i...