Konkurrence: Vis os, hvordan du fortolker det mørke efterårslook

Den dystre årstid Halloween er lige rundt om hjørnet, og i butikkerne er der masser af mørke toner til både din makeup og garderobe. Se vores bud på et dybt, dunkelt look – og vind et gavekort på 1.000 kroner til FRB.C

21. oktober 2015 af Kommerciel redaktion

Halloween er en dunkel højtid, der mest af alt minder os om vilde udklædninger, fuldmåne og græskar. Men du kan også lade dig inspirere af den mørke tid i dit look. Bleg hud og mørke læber er smukt og klassisk, synes vi.  

FRB.C har 90 lækre butikker, du kan vælge imellem i hyggelige, varme omgivelser uden stress. Du finder alt fra COS og & Other Stories til Missoni og Designers Remix – og lækre skønhedsbutikker som Stylebox by Matas. Vi har skruet et lækkert intenst makeuplook sammen til dig med de dybe, mørke toner herunder.

VÆR MED I KONKURRENCEN
Upload et billede på Instagram af makeup, tøj eller boligitems, der inspirerer dig til en stilet halloween med hashtag #frbcinspiration #stylishhalloween og @frbcshopping, så er du med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kroner til FRB.C. Måske er du til blodrøde vampyr-læber? Sylespidse stilletter? Broderie anglaise? Eller til flakkende stearinlys? Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du lader dig inspirere af Halloween!

Blush, The Body Shop i FRB.C 110 kr. // Læbestift, bareMinerals hos Stylebox by Matas i FRB.C 269 kr. // Øjenskygge, Sephora i FRB.C 110 kr.

Vi glæder os til at se, hvad du selv finder på! 

Konkurrencen kører til og med 6. november 2015. Vinderen får direkte besked af FRB.C og bliver offentliggjort her og på FRB.C's Instagram. Præmien har en samlet værdi af 1.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Indholdet er sponsoreret af FRB.C.

Du vil (garanteret) også kunne lide