Abonnementstilbud med juicer og 5 nr. af Magasinet Liv

Få 5 nr. af Magasinet Liv + gave: Nordic saftpresser

Slå til nu, og få 5 nr. af Magasinet Liv og en smart saftpresser fra Nordic tilsendt lige til din postkasse for kun 308 kr.

20. september 2021 af Redaktionen

Et glas friskpresset juice er en genial genvej til mere frugt og grønt i din hverdag, og faktisk indeholder friskpresset juice langt flere vitaminer end den juice, du køber i supermarkedet, som typisk er varmebehandlet. Derfor giver det så god mening at presse din juice selv, og vil du gerne i gang med det, så har vi lige nu et tilbud, du vil synes om. 

Netop nu får du nemlig en smart saftpresser fra Nordic, som lynhurtigt presser alt fra gulerødder til appelsiner, så du har frisk juice på et øjeblik.

Saftpresseren har to hastighedsindstillinger, som du kan skifte imellem, alt efter hvilke frugter og grøntsager du presser. Pulpen opsamles i en plastikbeholder og kan efterfølgende bruges i fx bagværk. På den måde går intet til spilde. 

Størrelsen er tilpas lille til, at den ikke fylder for meget i køkkenskabet, og så er den nem at rengøre. 

Du får også 22 sunde opskrifter

Sammen med saftpresseren får du også et digitalt hæfte med 22 opskrifter på sunde juicer, så du har masser at gå i gang med! 

Din pris

Du får 5 nr. af Magasinet Liv og saftpresseren tilsendt lige til døren for kun 308 kr. Du sparer 725 kr. Du kan læse mere om tilbuddet og bestille her.

Juicer Magasinet Liv

Du vil (garanteret) også kunne lide