Tilbud med Active Fit tracker ur og 5 numre af Magasinet Liv
Først en vandretur, og så på langs i sofaen med et magasin, perfekt kombination.© Bonniershop

Gå dig sund og glad med en lækker forårspakke

Vi har udtænkt en perfekt kombination til dig. Fem numre af Magasinet Liv til at slappe af med og et aktivitetsur, der motiverer dig til at gå foråret aktivt i møde.

15. april 2021 af Redaktionen

Du kan godt skære et løg med en sløv, slatten kniv. Det er bare lettere med en skarpslebet af slagsen. Du kan også godt løbe en tur i dine sommersandaler, men det bliver en bedre oplevelse i løbesko. 

Lidt det samme gælder for de gåture, en del af os har været ude på de sidste mange måneder. Hvis vi har det rette udstyr, bliver oplevelsen lige lidt bedre – og derfor er et aktivitetsur noget, du kan blive rigtig glad for i længden. 

Vi har sammensat en pakke til dig, hvor du både får inspiration til et sundt forår, motivation til at bevæge dig og velfortjent hygge til sofahjørnet bagefter.

I pakken får du

  • Active Fit Tracker aktivitetsur 
  • 5 numre af Magasinet Liv
  • Digitalt tillæg: Slank med gang og styrke
Active Fit aktivitetsur tilbud
Hold styr på skridt, kalorieforbrug og puls med dit aktivitetsur. © Magasinet Liv

Om uret

Active Fit Tracker er et ur med en tilhørende app, der giver dig mulighed for at holde styr på dine skridt, dit kalorieforbrug, din puls og din søvnrytme. Du får også en gps-tracker, der gør det let at finde nye ruter til dine vandreture. Det er let at komme i gang med at bruge uret, og der går hurtigt sport i at nå de mål, du sætter dig. Pludselig kan det virke helt naturligt at gå en aftentur for liiige at nå et par tusind skridt mere inden sengetid, og når du først har oplevet, hvor meget de ekstra skridt betyder for dit velbefindende og din søvn, er det let at blive ved.  

Om læsestoffet

Du finder en mængde relevant sundhedsstof for kvinder 40+ i Magasinet Liv, og som en lille ekstra gave, har vi samlet et tillæg om at gå sig slank, som du får i den bekræftelsesmail, du modtager efter din bestilling. 

Din pris

Du får hele pakken for 199 kr. plus porto og ekspedition. Du sparer altså 675 kr. Læs mere om tilbuddet og bestil her. 

Du vil (garanteret) også kunne lide