Få 6 magasiner og luksuriøse solprodukter til særpris

Sommerens lækreste tilbud: Benyt dig af det fantastiske tilbud nu! Det eneste det kræver, er, at du sender en sms til 1919

20. juni 2016 af Redaktionen

Få en kvalitetssolcreme + aftersun fra Raunsborg til en supergod pris her!

Når solen og sommeren er over os, ved de fleste af os godt, at vi skal huske både solhat og solcreme, når vi bevæger os ud for at nyde de livgivende stråler.

Alligevel døjer mange af os hvert eneste år med solskoldninger, fordi vi gerne vil have så meget sol som muligt, når vi endelig har muligheden, og så glemmer vi at beskytte os ordentligt.

Nyd solen og sommeren med Magasinet Liv

Når du skal ud og nyde solens stråler, skal du selvfølgelig have en god solcreme og et spritnyt Magasinet Liv med masser af det vanlige nære, identificerbare og altomfavnende læsestof til alle os kvinder 40 +. 

Lige nu har Magasinet Liv nemlig et supergodt sommertilbud, hvor du får en lækker solcreme og en aftersun fra Raunsborg med, når du bestiller bladet.

Solcremen beskytter mod UVA og UVB-stråler og den medfølgende aftersun er specielt udviklet til at berolige, lindre og afkøle huden efter solbadning.

Send en sms – og benyt tilbuddet her og nu

SMS LIVSOL til 1919 og få 6 numre af Magasinet Liv samt Raunsborg solcreme og aftersun for kun 199.- + 49.- i porto i alt 248 kr. 

Du sparer hele 548,70 kr!

Du vil (garanteret) også kunne lide