Bagesæt fra Nordic
Du får et bagesæt i fire dele sammen med tre numre af Magasinet Liv. © Magasinet Liv

Er du også bidt af en gal Bagedyst? Så har vi den vildeste julepakke til dig!

Det varer ikke længe, før julestemningen giver os den største krammer og folder sig ud med alt det, vi elsker at nyde og lave: Julepynt, julegaver, julehygge – og julebagning! Derfor skal du selvfølgelig have et bagesæt, som gør bagningen både nemmere og lækrere!

20. november 2020 af Redaktionen

Selv om julen nok bliver en hel del anderledes i år, kan vi godt hygge os alligevel. Måske er de nye og anderledes omstændigheder endda en ekstra god grund til at skrue endnu mere op for julehyggen, synge endnu højere med på julesangene, pynte endnu mere op og bage endnu flere julekager. 

Og hvis du, ligesom en million andre seere, nyder at følge med, når kreative amatørbagere lørdag efter lørdag i Den store bagedyst leger med mousser, marcipan og tempereret chokolade, vil den her julepakke være en fantastisk gave til dig selv.

For det er da fantastisk at bage, at gå i zen med sig selv og glæde andre – og særligt op til jul. Så selvfølgelig får du hele julepakken hos Magasinet Liv, for godt kagegear gør oplevelsen sjovere. 

Et lækkert bagesæt og 3 numre af Magasinet Liv

... er nemlig hvad du får! Så du kan bage dine favorit-julekager og læse ærlige og inspirerende historier om erfarne, seje og sårbare voksne kvinder mens, du venter på at sætte tænderne i kagerne.

Det superlækre bagesæt i blød, behagelig silikone består af:

 • Bagemåtte (40x30 cm). Ælt, form, eller rul din dej, og slip for at gøre dit bord rent! Bagemåtten kan gå direkte i ovnen, så du sparer bagepapiret.
 • Kagerulle med 3 afstandsringe. Rul nemt dejen ud med kagerullen. Og brug en af de tre afstandsringe, og få en jævn og præcis tykkelse på din dej.
 • Muffinform. Bag nemt 12 muffins – formen holder dejen på plads og giver flotte muffins.
 • Dejskraber. Skrab let al dejen ud af din skål, eller brug den til at skære din dej ud til boller med.

Du får desuden et digitalt opskriftshæfte med 20 lækre opskrifter. Og hvis du vil have endnu mere kageinspiration fra Magasinet Liv, finder du det her, hvor vi har samlet alle de bedste kager og desserter. Test dit bagesæt med de populære honningkagesnitter fra Meyers eller de her honninghjerter, der får dit hjem til at dufte himmelsk

Lyder det lækkert? 

Så klik her, og bestil bagesættet og 3 numre af Magasinet Liv for kun 99 kroner! Oveni får du ubegrænset adgang til Magasinet Liv via Wype appen, så du også kan læse digitalt.

Kvinde bager
Bag dine favorit-julekager med dit nye bagesæt.© Magasinet Liv

Hvad kan du glæde dig til at læse om?

Vær velkommen til både nytår og et nyt år!

 • Med fest på menuen i form af både lette og lækre forretter og desserter og festtøj i sort og guld.
 • Med årets bedste skønhedsnyheder.
 • Med et tema om, hvordan vi nogle gange bliver spillet nogle svære kort, men også kan lære at leve godt med dem. Mød Ruth og Tina Katja, som beretter: Det blev mit livsvilkår.
 • Med interview med Mellemøsten-korrespondent Puk Damsgård. Med skuespiller og nu forfatter Mette Horn og med bestseller-forfatter Karl Ove Knausgård. Inklusive anmeldelser af deres nye bøger selvfølgelig.
 • Og! Med en bestseller-roman af en af Danmarks bedste kvindelige forfattere kastet oveni. Helt kvit og frit. Lige til at læse, mens du trækker benene op og nyder duften af den kage, du skal sætte tænderne i lige om lidt. Som du jo har fremtryllet med dit nye bagesæt!

Så er det nye år i gang, og det bliver et godt et!

 • For det første med et stort tema om at vandre. For det er nemlig stort, som i både fedt og hot! Men hvad er det egentlig, man får ud af at vandre? Det skal 3 vandrersker sige dig.
 • For det andet med et stort, inderligt og ærligt interview med Paula Larrain. Her bliver hverken lagt fingre eller filter imellem.
 • For det tredje med første kapitel af chefredaktørens historie om at kickstarte sin 40+ sundhed her lidt i 50. For hvad gør man, når man ikke rigtigt har gjort noget længe?
 • For det fjerde kickstarter vi også Magasinet Livs jubilæumsår, som du da skal være med til fra start! Vi fylder nemlig 10 smukke, fuldstændigt forrygende og magiske år, og det fejrer vi i hvert nummer næste år. Og mere siger vi så ikke ...
Kvinde bager julekager
Du finder opskrifter på julekager i både magasinerne, du får tilsendt, og her på siden.© Magasinet Liv

Hvad koster julepakken?

Du får bagesættet, opskriftshæftet og 3 skønne magasiner for kun 99 kroner! Og så får du ubegrænset adgang til Magasinet Liv via Wype appen, så du også kan læse digitalt og på farten. 

Det eneste, du skal gøre, er at downloade appen fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. 

Så er du bidt af en gal julesmåkage eller Bagedyst, så er det nu, du skal slå til!

Læs mere om tilbuddet og bestil her. 

Pakken har en værdi af 600 kroner. 

Du vil (garanteret) også kunne lide