Vi gør det sgu! Sender et nyt Liv på gaden...

Denne gang med kvinder, der overvinder sig selv i mere end en forstand. Plus klar besked om, hvad hormoner, fibre, stress og 40+ gør ved din risiko for brystkræft (og hvad du selv kan gøre!).

11. september 2013 af Redaktionen


124 sider fra os til dig. Og så er det ikke engang jul endnu! Vi håber, du får masser af gode læsetimer med det nye Liv.Det store interview i denne måned: Kan man være sjov udenpå og samtidig lidt sort indeni? Ditte Gråbøl (54) kan. Hun giver nostalgikeren i sig selv skylden for melankolien - og kalder sin satire for en kærlighedserklæring til det helt almindelige liv, som hun også selv lever. Blandt andet.Skønhed: Zoom ind på det, der gør dig særligt smuk - store øjne, fyldige læber -og forstærk det. Gør, som vi har gjort ved vinderne af vores Modeljagt 2013. Sundhed: Journalist Gertrud Baun fik kræft. I det ene bryst. Knuden blev fjernet, hun kom i kemo, tabte håret, gik i kunstig overgangsalder. Og i dag er hun rask. Læs hendes dagbog - både den, hun skrev på Facebook, og den fra privaten. Med ærlighed og humor som våben.Mode: Dine smykker er ofte krydderiet i din stil og kan trække din et enkelt outfit i den retning, du ønsker. Vi viser dig, hvor stor en effekt de små stykker metal kan have. Og hvordan du vælger dem, der passer til din stil.
 


Tema: ‘Jeg skal lige …, og når jeg er færdig med det her …’ Det er langt fra altid let at gøre det, vi har lyst til. Det kan kræve tilløb. Nogle gange et livslangt. Mød tre kvinder, der har trodset deres forbehold og stolt kan sige: Jeg var nervøs, men jeg gjorde det sgu!Mad: Smag på verden, genoplev ferieminder, og nyd et madeventyr, hvor krydderier og søde ­frugter går hånd i hånd. Vi er inspireret af det mellemøstlige køkken og byder på ­en eksotisk middag. 

Liv #32 er i butikkerne fra 12. september 2013

Du vil (garanteret) også kunne lide