Vi er stolte af det nye Magasinet Liv

Vi hylder kvinder, der tør, og som blæser på, hvad andre mener. Kvinder, der godt ved, at de er gode nok, som de er. Det gør vi også, og derfor har vi lavet et anti-jante magasin.

7. august 2014 af Redaktionen


Nr. 43 Det nye Magasinet Liv sætter ild til janteloven med fantastiske kvinder, der har rejst sig og lært, at de er gode nok, som de er. Læs om 3 kvinders erfaringer, og lær, hvordan du kan leve dit liv fuldt ud - helt uden jante.

Det store interview i denne måned: Mød en kvinde, der sælger Tupperware i sin fritid, og oven på en arbejdsdag hellere tager en tur med græsslåmaskinen end at smide sig i sofaen. Radioværten Mai-Britt Vingsøe (44) har lært, at hun er god nok - præcis som hun er.

Mode: Sæt dig selv i fokus, og forkæl dig selv med de skønneste designs. Vores moderedaktør Charline Charli Skovgaard har fundet særlige outfits med x-faktor.

Kvindeliv: Linda Nyborg (49) blev skilt efter 17 års ægteskab. Set i bakspejlet ville hun have tacklet skilsmissen anderledes, men hun har lært af sine erfaringer. Hun er en af de kvinder, der deler ud af sine erfaringer i vores artikelserie om livskriser.

Skønhed: Vitamin A, B, C, D, E og K. Det kan være svært at skabe sig et overblik og hitte ud af, hvilken effekt de forskellige vitaminer har, når du køber en creme. Vores skønhedsredaktør Mette Bundgaard giver dig en vitaminindsprøjtning og fortæller dig, hvilke cremer du skal vælge, når du er 40+.

Bolig: Vidste du, at Wiinblad vender tilbage? Læs mere om hvordan, og bliv inspireret af de nye varme farver til din bolig.


Mad: Vi elsker smør! Glem salaten og smid smørret på bordet.Tina Scheftelowitz serverer nogle dejlige retter for dig - med masser af smør, naturligvis.


Du vil (garanteret) også kunne lide