Vi elsker sommer - og det helt nye Liv!

Vi har nemlig overgivet os fuldstændig til kærligheden, gejsten og de lyse nætter. Så du undgår nok ikke at blive en smule glad, mens du læser...

10. juli 2013 af Redaktionen

Det nye nummer er skrevet og skabt med ekstra passion. Kvindeliv, mode, skønhed, sundhed, bolig og mad. Alt det, vi gerne vil læse om - og masser af det.


Det store interview i denne måned: Gun-Britt Zeller fik tæsk i stedet for kærtegn i sin barndom, men har gjort det til sit livsværk at stryge andre mennesker med hårene. Læs historien om en kvinde, der er beviset på, at hvis du vil, så kan du!


Mød tre kvinder, som har kastet sig ud i det vildeste kærlighedseventyr - og vundet. Der er Ulla, som forelskede sig i en fremmedlegionær på en ferie i de franske alper. Bente, der overgiver sig til sine følelser for 22 år ældre mand. Og Sille, som skal rejse i seks timer for at se sin mand. Han arbejder nemlig i Dubai på ubestemt tid.


Du ved, du er over 40, når... du husker, at John Taylor, bassisten i Duran Duran, var kæreste med Renée Toft Simonsen. Og du nu gerne vil læse interviewet med ham i Liv! (Yes, vi har mødt ham, og det var ikke kedeligt!)


Du husker nok også Cindi Laupers blå øjenskygge og perlemorslæber. Men at se sådan ud igen: aldrig! Eller hvad? 80'ernes farverige makeup er tilbage, men i en stilfuld 2013-version. Se bare.


Skal vi anbefale bare en enkelt opskrift fra dette nummer af Liv, må det blive på fletbrødet med peberfrugt, parmaskinke, mozzarella og basilikum. Så saftigt, så nemt og så sikkert et hit, når I lige skal have noget lækkert med til picnic’en.

 

God sommer og sommerlæsning til dig!

 

Liv #30 er i butikkerne 11. juli 2013

 

Du vil (garanteret) også kunne lide