Smukt efterår - smukt nyt Liv ude nu!

I Liv møder du rigtige kvinder med noget på hjerte. Mød Anne-Grethe, Lotte, Luna, Charlotte, Lene, Malene, Susanne, Hanne, Mette, Anne...

9. oktober 2013 af Redaktionen


Vi har sammensat et Liv med eftertænksomhed, humor, inspiration og spræl. I al beskedenhed. Håber, du kan lide det.

 


Det store interview denne måned: Anne-Grethe Bjarup Riis (47) elsker selv natur og røde kinder - men hun er også hende, som kan give andre røde kinder. Den filmaktuelle instruktør siger, hvad hun mener. Højt og tyde­­ligt. Og det er så befriende. Men det kan også gøre ondt på hende. 

 


Skønhed: Overblik. Det er det, vi vil have, og det er det, du får, når vi gennemgår dit voksne skønhedsalfabet - fra a til z!

 


Sundhed: Du danner ikke selv C-vitamin, så det gælder om at tanke op dagligt. Se her, hvad der skal til - og bliv belønnet med klar hud, sundt tandkød og et bedre værn mod sygdom.

 

Tema: Vær stolt af det, du er god til. Vi hylder fem kvinder, som er topdygtige til det, de gør - og ikke er bange for at sige det.

 


Mode: Sandaler er luftige, ja. Stiletter, sexy, ja. Men støvler og ankelstøvler er i virkeligheden det, din fod længes efter, ikke? For de er nemlig både behagelige og hverdagspraktiske - og forførende frække. 


Få også artiklerne om at blive gift for anden gang, om teenagemoren, der nu er 42, og om Charlotte, der kæmpede sig ud af et voldeligt forhold. Liv #33 er i butikkerne fra 10. oktober 2013.

Du vil (garanteret) også kunne lide