Mette Frederiksen på Magasinet Liv nr. 9
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden! Heri kan du blandt andet finde ud af, om din fysiske styrke matcher din alder, og blive klogere på, hvordan du bedst muligt passer på din sarte hud rundt om øjnene

1. juli 2018 af Redaktionen

Forskellen!

Nogle dage sætter sig bare fast i dig. Og den her, nummer 16.061, har allerede sat sig i mig. Det er nemlig min 45-års fødselsdag, og den har været intet mindre end alt det, jeg drømte om. 

Jeg fik morgensang med smældende flag af min mand, vores to børn og vores nye familiemedlem, hundehvalpen Kalle. Vi fik besøg af min mor og far og min lillebror, svigerinde, nevø og niece. Vi var sammen hele dagen. På terrassen, i hundeindhegningen, ved købmanden og om op vasken. Vi spiste, vi drak kaffe og rosé, vi tog en lur, og vi tog tusind snakke. Og jeg ønskede mig intet mere. 

Lea Østergaard Andersen
© Thomas Dahl

Det skulle da lige være de både analoge og digitale hilsner, jeg fik fra resten af min familie, vores venner og mine veninder. Og som jeg nu sidder og fordøjer flere af på Facebook. Faktisk sidder jeg her på min fødselsdagsnat med et par fugtige øjenkroge og er for første gang i nogle hektiske uger helt i sync med mig selv. 

Fordi mit liv ikke kun er mit. Det er også alle de her menneskers. Følelsen af fællesskab og mening med det hele slår mig som en kuldegysning. Og gør mig så taknemmelig, at jeg ikke helt ved, hvad jeg skal gøre ved det. Andet end at skrive det og sige det til jer. For de der øjeblikke, hvor det går op for dig, hvad du betyder, og hvad det hele betyder, det er dem, vi burde fryse fast i de rystekugler, vi typisk har nisser og grantræer i, så vi kan hvirvle glimmeret op på de dage, hvor vi glemmer det. Alt det, vi er og er en del af.

Og kan blive en del af. For er der noget, der også rører mig og slår mig, så er det, hvor meget vi også hele tiden kan udvide vores fællesskab. 

Når jeg læser artiklen med Elin, Sidsel, Michaela og Runa, som alle har besluttet sig for at gøre en forskel for en eller flere, de ikke kender, for netop at udvide deres eget fællesskab eller det store fællesskab, så bliver jeg inspireret til at gøre det samme.

Når jeg læser Marianne og Annamettes 40+ dagbøger på side 26. så bliver jeg lykkelig for at være 40+ sammen med dem og jer. Ærligere mennesker findes ikke. 

Mette Frederiksen er så ambitiøs og modig, at hun gerne vil sætte sig i spidsen for det helt store fællesskab, hvilket jeg kun kan tage hatten af for. 

Og Knud Romer siger det så enkelt smukt på side 88, at det bliver svært at skrive en sætning efter det, men jeg vover det. Han siger: “Vi findes kun i kraft af hinanden.” 

Så jeg siger: “Tusind tak. For alle jer og alle vores fællesskaber.” 

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

Politiker Mette Frederiksen: "Nu passer min alder endelig til det, jeg laver"

Mette Frederiksen har rundet 40+ hjørnet og føler sig ret godt tilpas her på den anden side. Hun har mødt den “meget, meget, meget store kærlighed”, og ambitionerne, de har aldrig været højere. Men hun savner også sin mor. Hver dag. Og hvordan det faktisk føles – at være den 40+ kvinde, hun er i dag – det har vi taget en snak med hende om.

© Ditte Capion

Pas på huden omkring dine 40+ øjne

Elsk dine kragetæer! Der er ikke grund til andet. Der er til gengæld god grund til at pleje den fine hud omkring dine 40+ øjne. Den er nemlig en sart størrelse, som du kan styrke. Også synligt. Skønhedsredaktøren fortæller dig hvordan.

© Getty Images

Sådan forlænger du din sommerkjoles liv

Der er ingen grund til at pakke dine sommerkjoler væk, bare fordi hedebølgerne aftager. Du skal blot tilføje et ekstra element. Eller to? 

Magasinet Liv nr. 8
© Wenche Hoel Knai

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker ansigtsserum fra Swiss Clinic med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 910 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i ansigtsserum, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: smukke sterling sølv øreringe fra Louise Kragh, et Jewellery of Copenhagen-ur og meget mere. 

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv nr. 8
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste