Magasinet Liv nr. 2
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden! Heri kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du kommer i gang med en anti-inflammatorisk livsstil, samt møde tre stærke kvinder, der åbent taler om deres depressioner

1. januar 2019 af Redaktionen

Du er mindeværdig!

“Memory (...) all alone with the memory.” 

Et uddrag af musicalballaden over dem alle, Memory fra Cats. Som er helt og aldeles forkert på den i det her nummer af Magasinet Liv! 

I det her nummer dykker vi nemlig ned i minder. Og alt det fællesskab, der er i vores personlige minder. 

For selvfølgelig er alle vores minder unikke og udtryk for eller brikker til vores individuelle liv. Men de er jo også udtryk for, at vi var på samme sted på samme tid. At vi aldrig er alene, men altid oplever noget med nogen. Om ikke med andre så med samtiden. 

Lea Østergaard Andersen
© Thomas Dahl

Og det fællesskab, det er da til at tude af grin og lykke over. Det er en del af vores fælles sprog. “Det der, det er bare så totalt 80’er-agtigt.” Et årti kan jo sige mere end 1.000 ord.

Så vi lader to 40+ kvinder folde mindernes faner ud, så vi kan se det hele for os – mens vi lader to 40+ eksperter forklare, hvorfor og hvad vi typisk mindes på side 51. 

Pernille Aalund gør det også helt af sig selv på side 16. Mindes. Hun bor med arvestykker og “har taget min slægt med mig”. 

På side 26 husker vi også, men på en anden måde. Der husker Gittemie, Kristine og Annette nemlig, hvad der fik dem gennem deres depressioner. Så deres individuelle erindringer og erfaringer igen bliver fælles skabets. Dine og mine. Så vi kan blive endnu mere flydende til at tale 40+-sk. Yes, my boys? 

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

Pernille Aalund: "Jeg var nødt til at gå modsat"

For tre år siden kom tidligere tv-vært og direktør Pernille Aalund til en skillevej i sit liv. Og hun valgte den vej, der førte hende længst væk fra det, hun kendte. For at overleve. For at finde mere fritid, mere af sig selv, mere balance – og en viking. 

© Ditte Capion

Er du deprimeret? Sådan kan du komme videre

Kender du de udtryk, en depression kan have, og ved du, hvad du skal være opmærksom på hos dig selv? Psykolog Christoffer Kølgaard giver dig de forklaringer og de tacklinger, du kan have brug for. 

Magasinet Liv nr. 8

Din guide til at leve anti-inflammatorisk!

Ordet inflammation har vi hørt meget på det seneste, ikke? Det skyldes, at mange mener, at inflammation desværre kan være skyld i 40+ sundhedsudfordringer som ømhed, stivhed, overvægt, diabetes og depression. Det gode er, at du selv kan vende inflammation til anti-inflammation! Eksperterne viser dig hvordan. 

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker dagcreme fra Swiss Clinic med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 745 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i ansigtscreme, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Et lækkert halstørklæde eller en smart clutch fra Unmade Copenhagen og meget mere. 

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv nr. 2
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste