Magasinet Liv nr. 11
© Thomas Dahl

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden! Heri kan du blandt andet læse om, hvordan du bliver bedre til at sige undskyld, samt blive klogere på, hvordan du bedst muligt beskytter dig selv mod brystkræft

7. oktober 2018 af Redaktionen

Vores råde tråd er jo...

Nogle dage føles bare som små mirakler. Og sådan en dag var Liv Model-dagen med vores fem Liv Model 2018-vindere her den første lørdag og en af de sidste sommerdage i september. Helt uden smiger og overdrivelse. Jeg vågnede stresset, og jeg faldt i søvn lykkelig og høj på fællesskab og overraskelsesmomenter. 

For hvor er det dybest set usandsynligt, at du møder fem for dig splinternye mennesker og klikker med dem i løbet af et par timer. Så meget så du har talt med dem om deres skilsmisse, din manglende evne til at tage din krop alvorligt, fælles stresserfaringer og generelle dårlige samvittighed og kiksede 80’er-ungdom. For bare at nævne noget af snakken. 

Lea Østergaard Andersen
© Thomas Dahl

Eller måske er det netop det mest sandsynlige, når du sætter en gruppe 40+ kvinder sammen? Vilkårligt eller ej. At svesken og alle de andre både friske og tørrede frugter kommer på disken. Og det med det forholdsvis samme. 

Min erfaring begynder at sige mig ja. At det er den røde tråd, som løber igennem de fleste 40+ fællesskaber og selskaber. Det er bare noget, vi kan. Gider. Og er misundelsesværdigt gode til. Og gud, hvor jeg elsker det og knuselsker jer, Eva, Camilla, Birgitte, Lise og Miriam, for også at gide det! Tak. For evigt og altid. Venner.

Røde tråde er sådan set et gennem gående tema (wuhu, fik du den?) i det her nummer af Magasinet Liv. For vi bad ikke alene Eva, Camilla, Birgitte, Lise og Miriam om at dele alt det, de havde lyst til (på side 40). 

Vi bad også Rikke, Mette og Dorte (på side 52) kaste 40+ blikket både bagud og til siderne og ind i spejlet for at finde ud af, hvad der egentlig har vist sig at være mest dem – og bedst for dem. Hvad der ved nærmere eftertanke og eftersyn har vist sig at være deres røde tråd. Og hvordan de fandt frem til den. 

For så kan vi andre måske også finde derhen eller finde et sted at starte, når vi vil tage vores egne tråde op. 

Eller også skulle man netop genstarte med et par af originalerne. Shubberne. For hvornår har de egentlig ikke haft ret? Min hund har da fire poter, og: 

“Hvad mon man er, før man bli’r til? Et stjerneskud, et puslespil? En tanke-torsk, en gulerod?” 

Ja, vi er for fa’en nogen!

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

Kom med på Liv Model 2018-dagen!

De kom, de så, og de sejrede – vores 5 vindere af Liv Model 2018! Vi blev blæst bagover af skønhed, skørhed og ærlighed på Liv Model-dagen og fik endnu engang bevis for, at 40+ kvinder bare kan noget særligt – solo og i flok. At der er et helt naturligt fællesskab og en helt naturlig lækkerhed, som i den grad skal nydes!

© Christina Engelhardt

Velkommen til overgangsalderen - En rutsjetur af hormoner!

Det var hedeturene, der slog det fast. Eller rettere følelsen af kogende vand i kroppen! Annamette Fuhrmann er kommet i overgangsalderen. Og deler den med dig hver måned. 

Magasinet Liv nr. 8
© Anne Kring

Pas godt på dine bryster

Brystkræft er den mest almindelige kræftform hos os kvinder, og vores risiko øges med vores alder. Til gengæld bliver brystkræft mindre farlig for dig, jo ældre du er. Sidste nyt om behandling, beskyttelse – og de mulige senfølger. 

© Getty Images

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker ansigtsserum fra Swiss Clinic med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 910 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i ansigtsserum, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: smukke sterling sølv øreringe fra Louise Kragh, et Jewellery of Copenhagen-ur og meget mere. 

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv nr. 10
© Thomas Dahl

Måske er du interesseret i ...

Seneste