Magasinet Liv nr. 12
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden! Heri kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du får renset ud i kroppen og kommer af med dine affaldsstoffer, samt blive inspireret til hvordan du laver dine egne smukke juledekorationer og lækre julekager

5. november 2018 af Redaktionen

Rigtig god jul!

Faktisk vil jeg denne gang, i denne måned kun sige en ting. Som så nok kommer til at tage mig et par sætninger. Men lad mig starte med den ene: Rigtig, rigtig god jul! 

For hold nu op, hvor jeg håber, du får den dejligste, gladeste, cooleste, mest glædelige og hvilke tillægsord, vi ellers serverer julen med, jul. Jeg håber, at mørket sænker sig over dig på den lyse måde. At du suger varmen til dig og nyder, at du ikke længere behøver at vifte den væk. At du ikke kan lade være med at klæde dig i et eller andet rødt – eller sætte et sæt af de der små bjælder på trøjen. Og at du går amok i alle kalorierne og ikke tæller andet end ænder og flæskestege i kilo!

Lea Østergaard Andersen
© Thomas Dahl

For det er det, julen er for mig. En måned, hvor lidt flere dage føles som fredag. Hvor meget mere end ellers kan trækkes på skulderen af. Hvor meget pludselig ikke kommer sig så nøje. 

Dermed ikke sagt, at julen ikke også er fuldstændigt forskruet forhastede dage med hasarderet kørsel fra det ene arrangement til det andet. Al mulig afstemning med ikke blot mulighed for, men sandsynlighed for misforståeler og skuffelser. Og nogle dage ikke andet end overtræk på kontoen og forventningens glæde til en fuld fridag engang i januar!

For det er den også. Men den er også en konstant. Endda mere end påsken, den forvirrende højtid. Julen har faste datoer. Og faste traditioner. Faste tider og steder at se hinanden i øjnene. Den er noget særligt, fordi vi gør en masse særligt. Eller gør vi noget særligt, fordi den er særlig? 

Uanset! Julen skal nydes, for al den tid vi hygger, snakker, fester og fletter julehjerter med andre menesker, bliver vi bedre mennesker. Selvfølgelig ikke, hvis vi lige pludselig begynder at slås om limpistolen. Men … du ved, hvad jeg mener.

Og for at puste til den ild har vi dedikeret dette nummer til julen: Julegodterne (s. 94 + s. 98), juledekorationerne (s. 86 + s. 90), julestederne (s. 12 + 106) og julefesterne (s. 46). 

Vi har også pakket et tema om at tro ind til dig. Som jo på ingen måde behøver at dreje sig om hverken kristendom eller religion. Det kan også være at tro på sig selv. Det gør Karen endelig. Mens Kathrine nu tror på skæbnen – og Charlotte på Gud. 

Og så tror Tina, Heidi og Heidi på side 56 på, at vi skal huske at turde og tænke nyt! For hvad er det værste, der kan ske? 

At vi mødes her igen om et år for at ønske hinanden den dejligste, gladeste, cooleste og mest glædelige jul!

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

Paprika Steen: "Jeg har fundet ud af at bekræfte mig selv også"

Paprika Steen ved, hvornår hun skal være alene, og hvornår hun skal række ud efter andre. Hun har (i allerhøjeste grad!) fundet ud af, hvordan det er at være i overgangsalderen. Og hun har lært, at nogle gange så er der bare nogen, der har glemt at ringe. Og hun har nok altid fået komplimenter. Men nu hører hun dem også. 

© Ditte Capion

Sådan kommer du af med dine affaldsstoffer!

Halter det lidt med din fordøjelse, stikker din hud lidt af, eller dykker energien mere end årstidstypisk? Så kan det være, at tiden er inde til, at du skal hjælpe din krop med at få ryddet op og renset ud. Vi giver dig øvelserne og madplanen! Til nu eller efter højtiden.

Magasinet Liv nr. 8

Gør det selv-jul!

Jul er lig med nørklerier og klippe-klistredage. Og med blot en smule hjælp kan du faktisk skabe den der helt særlige pynt til dine stuer – eller din næste værtindegave?

Hver måned i Magasinet Liv: Karen tester!

Vil du være champagne-kender og virkelig nyde smagen i stedet for bare at sippe eller skylle? I denne måned tester Karen bobler.

© Thomas Dahl

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker ansigtsserum fra Swiss Clinic med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 910 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i ansigtsserum, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: smukke sterling sølv øreringe fra Louise Kragh, et Jewellery of Copenhagen-ur og meget mere. 

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv nr. 12
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste