Magasinet Liv nr. 6
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden! Heri fejrer vi dig og dit Magasinet Liv nummer 100, og så kan du blandt andet læse om selvopfundne mærkedage og møde seje 40+ kvinder, der går all in

6. maj 2019 af Redaktionen

100% os! 

100. Det er et magisk tal, ikke? Det lyder af noget stort. Det er noget stort. 100 kroner er jo starten på en formue, en Top 100 kræver et ret stort bagkatalog, 100 minutter er en film, og 100 kilometer er en rejse. Og det her er Magasinet Liv nummer 100!

Magasinet Livs chefredaktør Lea Østergaard Andersen
© Thomas Dahl | Morten Andersen

Og sådan et jubilæum skal fejres! Det skal fejres og prales af og råbes hurra for med munden fuld af absurd god kage, alle nuancer af pastelkjoler, en vendt lykkekurve og alle Magasinet Livs forsider samlet på ét pragtfuldt opslag, som er en eksakt gengivelse af den væg, vi på redaktionen sidder foran og kigger på hver dag. Lige til at hive ud og hænge op. Vi elsker den væg! 

Det skal fejres med en hyldest til alt det, I og vi er. Alle 100%. Som nogle af jer vælger at investere i en enkelt aktivitet eller et særligt fokus. De nogle møder vi fire af i dette nummer, for for pokker, hvor de inspirerer. Det gør folk, der går forrest eller all in, ofte. Og dermed slet ikke sagt, at du og jeg skal fordele vores 100% på samme måde. 

Det bestemmer vi heldigvis 100% selv. Men det er rart at vide, at grænserne for, hvad vi kan og kan gøre, er vide. Og så skader det aldrig at komme ud i hjørnerne. Det er jo derinde, både skygger og uventet plads gemmer sig.

100 forsider af Magasinet Liv

Og så skal det fejres med et tema om netop at huske at fejre. For hvor tit gør vi egentlig det? Fejrer os selv eller nogen eller noget, vi har gjort, eller noget, som er blevet gjort for eller imod os. Ikke særligt tit, vel? 

Men det bestemmer vi jo også 100% selv! Så hvorfor ikke supplere almindelige fødselsdage og helligdage med vores helt egne, helt særlige mærkedage. Som kan være månedlige, årlige, årti-lige, hvad end der giver mening eller overskud. 

Sagen er, at når vi får kastet lys på det, så vokser det. Så det kaster vi lys – og guldglimmer! – på i dette nummer.

Og mine første 100 kroner? Dem brugte jeg uden tvivl på en håndfuld porcelænshænder med matchende rosensæber i. Dem kunne jeg da kun få for få af. Så de prydede forholdsvis mange af mine hylder i mine 80’er-reoler. Men jeg fik da aldrig brugt sæberne...

Lad fejringen begynde!

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

Maria Rich: “Jeg tager dagens største udfordring først!”

Du har lige set hende gå fra 0 til 100 på landsdækkende tv som bankrådgiveren Anna i tv-serien Bedrag. Nu får du hende lige så bad ass lige her. Mød Maria Rich, 100% passioneret 40+ kvinde, som kender sin krop, sig selv og sit værd!

Interview med Maria Rich i Magasinet Liv nr. 6
© Ditte Capion

Berit Lypart er 100% grøn

Det begyndte med økologisk mælk, artikler om bæredygtighed og bandlysning af sølvpapir. I dag er Berit Lypart 100% dedikeret til at leve grønnere. Og grønnere!

I det nyeste Magasinet Liv møder du også tre andre dedikerede 40+ kvinder, som hver især er gået all in på det, der tænder dem.

Interview med kvinde der er 100% grøn i Magasinet Liv nr. 6
© Trine Bukh | Anne Kring

Martine fejrer sin datters raskedag hvert år!

I år er det ni år siden, Martine Munksøs datter Bella blev erklæret helbredt for leukæmi, og familien fejrer fortsat dagen. Også selv om den også minder Martine om, at hun nok ikke har fået bearbejdet forløbet helt endnu.

I det nyeste Magasinet Liv møder du også to andre kvinder, som hver især har opfundet en helt særlig mærkedag: Heidi har refleksionsdag med sin mand hver januar, og Josefine har venskabsdag med sine gamle veninder. 

Tema om mærkedage i Magasinet Liv nr. 6
© Ninna Flor

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. 

Wype giver nemlig adgang til hele 15 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

Læs mere om Wype her.

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en Nordic Steamer med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 229 kroner + porto. Du sparer 919 kroner! 

Hvis du ikke er interesseret i en steamer, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: For eksempel en fiberjakke fra Active Fit, serumkapsler fra Elizabeth Arden eller et ansigtsplejesæt fra Rodial. 

Magasinet Liv nr. 6
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste