Magasinet Liv nr. 8
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden! Heri kan du blandt andet læse et stort interview med Julie Berthelsen og møde tre modige 40+ kvinder, som tager tøjet af for at lade sig fortolke af tre forskellige kunstnere

1. juli 2019 af Redaktionen

Lad os leve let!

Lige nu sidder du meget sandsynligt midt i din sommerferie. Da jeg skrev det her, sad jeg lige før min sommerferie. Og jeg glædede mig til den. Helt sindssygt faktisk. Ikke fordi jeg synes, min hverdag er træls eller nogen som helst anden dialekt for øv. Jeg trænger bare helt ærligt til den. 

Jeg trænger til at komme ned i frigear. Der, hvor dagen ikke accellererer som en anden gearstang eller holder en fast motorvejsfart for at ende i en highfive ved mållinjen, som typisk er et Netflix-afsnit og en Snickers-is. Okay, to af begge dele.

Magasinet Livs chefredaktør Lea Østergaard Andersen
© Thomas Dahl | Morten Andersen

Jeg trænger til at tænke på mindre, og jeg trænger til slet ikke at tænke på mit arbejde. For fuldstændigt blankt erkendt, så fylder det mange gange meget og nogle gange for meget. Og det skal det ikke.

Ikke fordi jeg ikke elsker mit arbejde, for det gør jeg. Det er en månedlig ære og fornøjelse at dele Liv med jer. Men jeg er jo ikke kun mit arbejde. Jeg er jo også alt det andet i mit liv – alle mine venner, alle mine ringe af familie, mine gør det selv- eller gør det med mig-projekter, mine drømme, mine...

Og det skal jeg huske. For alle mine må ikke glemme det. Og mit arbejde har det med at glemme det.

Jeg kan også glemme det, når jeg taler med nye mennesker. At vi ikke kun er vores arbejde. Og netop ikke skal starte hvert nyt møde med et nyt menneske med at spørge til netop det. For hvad giver det mig at vide, at nogen først og fremmest er sygeplejerske eller bankrådgiver? 

Giver det mig ikke mere at få at vide, at den ene er ved at bygge sit eget drivhus, og den anden læser to bøger om ugen? Jo, det gør.

Og det skal vi lade det gøre. Lade det tælle og fortælle mere, hvad vi gør, end hvad vi er. For så bliver det også meget nemmere at stå uden arbejde og blive i fællesskabet. Som det skal være. Og som vi taler om i temaet på side 40.

Skel også til vores, jamen, uden blusel eller skæppe, ret vidunderlige kunsteksperiment på side 33. Det er nemlig også et feriefokus værd: At sige til dig selv, at du er smuk, som du er. Og at du – og vi – altså må og skal få flået de der selvforvrængende hurlumhej-briller af og se det! 

Og i tilfælde af, at du netop ikke selv kan se det, så serverer vi altså den skinbarlige sandhed for dig. Så nu? Nu glæder jeg mig endnu mere til min sommerferie. Jeg håber, du nyder din!

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

Julie Berthelsen: “Jeg skal kunne trække vejret i alt det, jeg er”

Og en stor del af alt det, Julie Berthelsen er, kan du læse om i magasinet. Hvor vi er i Grønland og i Danmark, på scenen, til tatovør. Og med rundt om den sø, hvor hun indså, hvem der er manden i hendes liv.

Interview med Julie Berthelsen i Magasinet Liv nr. 8
© Ditte Capion

5 boganmeldelser til din sommerlæsning

Sommer er lig med hygge-tid og læsetid. Derfor har vi bedt vores trofaste boganmelder Caroline Rutter om at anmelde fem bøger til din sommer. Og som bonus får du en helt sjette bog med i købet, når du investerer i det nyeste Magasinet Liv. God læselyst! 

Nye bøger, film og en tv-serie i Magasinet Liv nr. 8
© Magasinet Liv

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. 

Wype giver nemlig adgang til hele 15 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

Læs mere om Wype her.

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en Royal Copenhagen skål med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv.

Din pris: 199 kroner + porto og ekspedition. Du sparer 379 kroner! 

Hvis du ikke er interesseret i Royal Copenhagen skålen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: For eksempel et skønt strandsæt, serumkapsler fra Elizabeth Arden eller en fiberjakke fra Active Fit. 

Magasinet Liv nr. 8
© Ditte Capion

Du vil (garanteret) også kunne lide