Magasinet Liv nr. 4
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden! Heri kan du blandt andet læse om tre kvinder, som gør status, lige før de rammer det store femtal, og så får du også en kæmpe sundhedsserie

12. marts 2019 af Redaktionen

Midtvejstanker

Midtvejstanker fylder en del i det her nummer af Magasinet Liv. Fordi de jo fylder en del hos os voksne kvinder eller i hvert fald løber igennem os i ny og næ. Hvilket er en god ting. Så vi netop løbende får tjekket, om vi har det godt. Eller om der er noget, der skal ændres. Eller bare huskes at siges tak for. Til nogen eller noget. Derfor gør jeg den samme status, som Maria, Tina og Pernille gør på side 33. Måske du skulle gøre det samme?

Lea Østergaard Andersen
© Thomas Dahl

Min alder … “er tvetydig

På den ene side er den midt i et årti og dejligt fri for skæringsdato-tanker. På den anden side bliver jeg 46 år i år, og det er altså tættere på 50 end på 40, og det føles, jamen, hurtigt?”

Jeg bor … “i et lidt for gammelt hus

Vi er ved at få kælderen sat i stand, og det har ligesom blotlagt alle konstruktionerne, og det er er jeg åbenbart ikke den bedste til at håndtere. Jeg kommer til at stirre mig blind på huller frem for bærende bjælker. Jeg bliver så bange for, at det hele skal styrte sammen. Måske siger det også noget om 46 år?”

Det der med familie … “er Dennis, 45 år, og Nanna og Anton, 9 år

Vi er den enhed, jeg drømte om. Og drømmer med.”

Da jeg var ung … “var der en evighed mellem 20 og 30 

Nu går sådan et årti tjept. Og egentlig gad jeg godt, at det var gået mere tjept dengang, for jeg var ikke den fødte 20-årige. Jeg havde det tit, som om jeg ventede på, at noget skulle gå i gang. Sådan for alvor. Ikke at jeg ikke lavede alt muligt og umuligt – og værdifuldt. Jeg vidste bare, at det meste i 20’erne ville blive skiftet ud. Det skal det ikke i 40’erne.”

I dag er jeg … “også ved at finde tilbage til noget i mig selv

Noget mindre voksent. Eller måske noget mere velvoksent?”

Efterhånden har jeg lært … “at jeg bare bliver ved med det

At lære. Og at intet bliver stående, men at de vigtigste ikke flytter sig.”

Det er typisk mig … “at tænke først på den ene side

Og så på den anden side. Og så tilbage på den første side, for blev vi ret beset færdig med den? Nogle gange ville jeg ønske, jeg kunne slukke for det. Og så alligevel ikke. Og så ... ikke flere sider! For jeg er nemlig blevet bedre til at lukke ned for afvejningerne. Både som i ‘jeg træffer hurtigere beslutninger’, og som i ‘jeg slår ikke mig selv oveni hovedet med noget, der bare er mig og derfor er okay’.”

Når jeg skal gøre 50’er-status … “tænker jeg: 

Fedt nok, at jeg bliver ældre og klogere. Men behøver det også at gælde for juniorerne? Jeg kan helt ærligt og helt bogstaveligt få åndenød ved tanken om, at mine børn bliver så store, at de en dag flytter hjemmefra. Som jo – jo så også forhåbentlig – sker i mine 50’ere. At jeg ikke selvfølgeligt er en stor del af deres dag. At jeg på et tidspunkt ikke engang er en lille del af deres dag, men primært kommer i audiens i telefonen. Eller det aggregat, vi nu taler sammen via til den tid. På den anden side: Dennis, først tager vi Manhattan, og så tager vi Berlin, og vi køber hverken legetøj eller tøj med hjem!”

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

"Jeg siger højt, hvad jeg gerne vil have"

Det plejer at være hende, der gransker kendte menneskers hjem. Men vi har bedt livsstilsekspert Anne Glad Wagner vise os tre af sine egne steder. Og hvad siger en dunkel bar, et bogspækket kontor og Københavns ældste gader så om hende?

Interview med Anne Glad Wagner i Magasinet Liv nr. 4
© Ditte Capion

Midtvejstanker: "Jeg nåede lige akkurat min drøm inden 50"

Maria Lundborg debuterede som forfatter sidste år. Efter et tilløb på 15 år, hvor hun har skrevet til skrivebordsskuffen. Hendes status: Glad og stolt med mod på mere!

Midtvejstanker i Magasinet Liv nr. 4
© Ninna Flor

Sundhedsserie: Få endnu mere 40+ energi

Tag et kig på din tallerken, og tjek tidspunkterne for dine måltider. Din kost og hvornår du indtager den, spiller nemlig en afgørende rolle for dine energidepoter. Bliv klogere på hvordan og hvorfor lige nu og lige her.

Sundhedsserie i Magasinet Liv nr. 4
© Getty Images

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

Læs mere om Wype her.

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker dagcreme fra Swiss Clinic med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 745 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i ansigtscreme, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: For eksempel et ansigtsplejesæt fra Rodial eller et M.A.C Cosmetics sæt. 

Magasinet Liv nr. 4
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste