Slap af fra ræset med det nye Liv

Skønne Louise Mieritz, fakta om sundhedsmyter, 3 kvinder, der gør en forskel, råd til at opdatere din stil, info om alle de nye skønhedsprodukter...

13. december 2012 af Redaktionen

Vi kunne blive ved med at fortælle om alt det gode, du får i det spritnye Liv, der ligger og frister i kioskerne netop nu. Men vi nøjes med at give dig et lille pluk:

Interview med Louise Mieritz:
“Jeg har meldt mig ind i klubben af mennesker med fejl”


Efter 30 års ihærdige forsøg på at blive det perfekte menneske opgav Louise Mieritz’ krop og tvang hende til det allermest grænseoverskridende - at smide kontrollen og vende vrangen ud. Det har hun nu lært - og det er ret ... perfekt. (Foto: Ditte Capion)

Sandt eller falsk om 12 sundhedsmyter
Det hvirvler med myter, der handler om, hvordan du kan blive endnu sundere og endnu ­slankere, men hvad skal du egentlig tro? Hvad er fup, og hvad er fakta? I Livsstore sundhedsserie i denne måned giver dig svaret på 12 sundhedsmyter, som måske - måske ikke - holder vand.


20 gram hver dag er helt, helt okay. Og det er da noget!

Jeg elsker min stil - men please opdater den!
Er du ganske godt tilfreds med din stil, men ­mangler den liiige en opdatering, før du kan kaldes topmoderne? Fire læsere har det (også) sådan, så de kom i moderedaktørens kyndige hænder.


Lene Østergaard Jensen (43): “Det er klart en mere moderne udgave af min lidt pigede stil.” (Foto: Magnus Klitten og Thomas Dahl)


Ligner dit liv din mors?
Er dit liv en kopi af din mors, vidt forskelligt, eller har du lånt hist og her? Det er sjovt at se, hvor meget der er forandret - og hvad der ikke er. Tre kvinder og deres mødre fortæller om hver sit liv - da de havde den samme alder.

Johanne Helger Lund er 40 og har valgt kernefamilien til. Da hendes mor, Anne Marie Helger, var 40, havde hun valgt kernefamilen fra. (Foto: Maria Sattrup)


Vil du se lidt mere af Liv #23?  Så klik her.

Du vil (garanteret) også kunne lide