Så er der Liv!

Liv giver dig alle sider af livet: Den hårde virkelighed i form af Anne, der tog den stærke og gode beslutning at tage orlov for at pleje sin kræftsyge mand. Interview med Annette Heick, der i alle årene har skullet leve med andres holdninger til hende - på grund af et efternavn. Og masser af tips og viden om mænd, sundhed og god stil. God læselyst!

12. april 2012 af Redaktionen

Interview med sangerinde, skuespiller, journalist Annette Heick (40):
“Alle har en holdning til mig, men det må ikke styre mit liv længere”

“Jeg er bange for at spilde det hele på gulvet igen,” siger Annette Heick og erkender, at usikkerheden, der altid har fulgt hun, nu også er blevet en drivkraft. (Foto: Ditte Capion)

 

De kære mænd...
Han kan huske, at England vandt VM i fodbold i 1966, men ikke din fødselsdag. Han kan arbejde hjemme en hel dag uden at rydde op efter morgenmaden. Hvordan kan det (blive ved med at) være? Nyd - og grin - af svarene fra Mads Christensen og Martin Østergaard.

Hvorfor han ikke ser din nye bluse? “Fordi han dybest set ikke går op i det. Til gengæld ville han bemærke det, hvis du kom ud uden bluse på,” lyder det fra Mads Christensen. (Foto: Hanne Fuglbjerg)

 

Undgå fejlkøb - find et stilikon
Tricket til at undgå tøjkriser og fejlkøb er at kende sin stil. Og den bliver så meget nemmere at finde, hvis du har et stilikon at hente inspiration hos. Se fire kvinder få vaskeægte og holdbar stjernestil.

Lisbet Christensen (53) fik stil som Diane Keaton. (Foto: Pernille Ringsing)

 

“Det sværeste var at indse, at han ikke ville overleve”
Anne Sørensens mand var sikker på, at han nok skulle overleve sin kræftsygdom. Men til sidst måtte Anne (46) tage den allersværeste samtale med ham: Kun hvis han erkendte, at hans liv var ved at slutte, kunne hun få plejeorlov og være sammen med ham de sidste måneder.

Anne Sørensens mand fik ondt i sit ene ben i 2007, fik konstateret kræft i 2009, og de sidste otte måneder af Palles liv havde Anne plejeorlov. (Foto: Winnie Methmann)

 

God form og flad mave - jo tak 
I dette nummer af Liv får du opskriften på begge dele: Ren besked om, hvordan du skruer dine måltider sammen, så de går efter fedtet på maven OG to begynderprogrammer for løb og cykling, skræddersyet til Liv - og dig!

Moules frites med ovnbagt knoldselleri, der ikke påvirker blodsukkeret som kartofler - og er fedtfattigt. (Foto: Tia Borgsmidt)

Du vil (garanteret) også kunne lide