Så' der læsestof til langt efter nytår!

Det nye Liv er ude nu.

11. december 2013 af Redaktionen


Kvinder, mad, velduft, stenalder-kok... blandt andet.

 


Det store interview i denne måned: Hun er lyden af vores ungdom. Hun er forkæmper for vores ret til at være 40+ uden bekymringer og begrænsninger. Det kan godt være, Anne Dorte Michelsen var en Tøsedreng af navn, men hun har aldrig været det af gavn.

 


Mode: Hvem har ikke trasket rundt i et par kerne­læderstøvler eller spændt maven ind i en buksedragt til en 80’er-fest - af den originale slags? Der er bare nogle stykker tøj, det er svært at glemme. Oldies, som nu igen er goodies.

 

 
Mad: Når det halter med solskinsvitaminet D-vitamin, skal du være ekstra flittig med at spise de gode fede fisk. For knoglernes skyld. Læs hvorfor - og få Lone Kjærs lækre opskrift på salat med laks.

 


Skønhed: Vi har testet os igennem en (kæmpe og ret pragtfuld) mængde produkter for at kunne kåre de skønheds­produkter fra 2013, som gør den allerstørste forskel for din skønhed. Se resultatet - lige til at føre over på indkøbs- og ønskelister!

 


Tema: Du bliver ikke bare ældre, du bliver også så meget mere af meget andet. Mød tre kvinder, som alle er vokset en hel del, siden de lagde fra ungdommens kaj.

Liv #35 er i butikkerne fra 12. december 2013.

Du vil (garanteret) også kunne lide